ברוך הבא המלך החדש, אי אפשר שלא לראות את ההשגחה הפרטית המופלאה אשר ליוותה את הוד מעלתו דונלד טראמפ השני ירום הודו בדרך לבית הלבן היום.
היו לו את כל הסיכויים להמשיך לראות את הבית הלבן מהאחוזה המוזרה בפלורידה במקרה הטוב או דרך המירקע הציבורי בכלא סינג-סונג במקרה הפחות טוב, או לא לראות בכלל אם הכדור ההוא לא היה מחטיא במילימטר אחד בלבד.
כל העולם היה נגדו, כולם כולל כולם, אפילו סגנו מייק פנס אותו העלה מן השיממון והפכו לאיש מספר שתיים בעולם הפך את עורו וטען שצריך לכולאו, כל חברי מפלגתו הבכירים כולל אפילו מלחכי הפינכה שיהיו השרים החדשים, כולם נגדו בלי שום אופק צר לסיכוי כלשהו.
אבל הממליך מלכים מלכים החליט אחרת והפך למענו את כל העולם, איש לא האמין שהוא יגיע לשם, כל הפרשנים כולל מדור זה היו בדעה אחת: אנחנו רוצים אותו שם אבל לא כל מה שרוצים יכול לקרות.
וזה כן קרה, הנס ארע ללמדנו שאף פעם אסור להתייאש בכל מקום ובכל זמן, אין לך אדם שאין לו שעה ורק בורא עולם מחליט מה ומי יהיה או לא יהיה.
ועכשיו הוא שם, ואנחנו צריכים הרבה תפילות שהזעם הג'ינג'י הידוע שלו יופנה רק לאויבים ולא לאוהבים ושיידע להבחין בין אלו לאלו.
היה לנו את הנשיא השחור שהיה נגדנו, הלבן שהיה מאוד בעדנו כשהיינו זקוקים לו, ועכשיו יש לנו את האדמוני, מי יודע מה בליבו יהלוך.
כי בינתיים עם השלב הראשון בעסקה הנוכחית המצב לא מרנין במיוחד, ואנחנו מקווים ומייחלים שזה רק אי הבנה קטנה ותיכף נקבל חזרה את הטראמפ האהוד והמוכר שעומד לצידנו במאה אחוז.
אין לנו אלא את התפילה התלויה ברבים מבתי הכנסת בארצות הברית
"הנותן תשועה למלכים… הוא יברך וישמור וינצור ויעזור וירומם ויגדל ויינשא למעלה את הפרעזידענט ואת הווייס־פרעזידענט… מלך מלכי המלכים, ברחמיו יתן בלבם ובלב כל יועציהם ושריהם רחמנות לעשות טובות עם כל העמים ועם כל ישראל. בימיהם ובימינו תיוושע יהודה וישראל ישכון לבטח. ובא לציון גואל. וכן יהי רצון. ונאמר אמן:





















הניסיון שלנו זה לעמוד חזק גם מול ממשל אוהד, ורק ככה יהיה טוב, כי בסך כל הקב"ה עשה את כל זה לטובת ישראל.
אבוי לנו אם נזלזל במתנה הזאת וניכנע לדרישות שמסכנות את ביטחוננו.
לפעמים גם בדברים טובים שה' נותן יש ניסיונות שצריך לעמוד בהם, ניסיון העושר..