ברוך דיין האמת: נפטר הבחור החשוב שמעון מאיר דרשן ז"ל, בן ה-19, שטבע ללפני כשבועיים בחוף הנפרד בעיר נתניה. שמעון מאיר ז"ל יצא לטיול בין הזמנים, אך במהלך השחייה בים נעלם בתוך המים וכשנמשה הוא היה כבר במצב קשה ומחוסר הכרה. כונני ההצלה שהוזעקו למקום ביצעו בו פעולות החייאה, פינו אותו לבית החולים לניאדו בעיר, אך למרבה הצער, הוא החזיר את נשמתו ליוצרה.
המנוח נולד לאביו הרב אביתר מנחם דרשן. הוא התגורר בעיר התורה בני ברק ולמד בישיבת 'כנסת יצחק' במודיעין עילית, שם עשה חיל בלימודו והיה מבחירי הישיבה.במהלך השבועיים האחרונים, רבים התפללו וקרעו שערי שמים לרפואתו של שמעון מאיר בן עדינה חדוה. חבריו בישיבה קיבלו על עצמם קבלת טובות אך דיין האמת החליט אחרת ובכך מצטרף שמעון מאיר ז"ל לשורה של נפגעי אסונות בין הזמנים שנהרגו במהלך השבועות האחרונים.
לפני כשבועיים דווח כי שמעון מאיר טבע בים. אליה שער, חובש בכיר באיחוד הצלה, סיפר: "בסיוע אזרחים משיתי את הצעיר מהמים והתחלתי לבצע בו פעולות החייאה. חובשים נוספים שהגיעו ברכב השטח של איחוד הצלה המשיכו בפעולות ההחייאה ובמהלכן למרבה הנס חזר דופק".
עמוס ארביב, חובש נוסף של איחוד הצלה שהשתתף אף הוא בפעולות ההחייאה, מסר: "לאחר שחזר דופק הוא פונה להמשך קבלת טיפול רפואי בבית החולים לניאדו שבסמוך כשבשלב זה מצבו מוגדר קשה". פטירתו היכתה בהלם את חבריו ומכריו בפרט ואת עם ישראל בכלל שמתאבל יחד עם אביו אמו ובני משפחתו.





















דיי לצרותינו
התאונה המחרידה בירמיהו
טביעת שני בחורי ישיבה
פיגוע בכותל
פטירת הר’ אלגרבלי משגיח ישיבת מאור התורה באופן טרגי
טביעת שני תינוקות
פטירת חכם שלום הכהן הגדול
ה’ דיי דיי דיי כמה אפשר לסבול אאבל הכל הככווולללל לטובה.
למד איתי בישיבה בחור טוב שקדן למדן חבל על דאבדין
ראיתי איך שהוא נטבע ודיברתי איתו רבע שעה לפני שטבע והלכתי לבקר אותו בביה"ח ארבע פעמים ולמדתי איתו בישיבה באותו שיעור הוא היה שקדן ומתמיד גדול ברוך דיין האמת
מרגש