ברוך דיין האמת: תושבי עפולה התבשרו הערב (שני) על פטירתו הפתאומית של האברך החשוב הרב ישעי' כהן ז"ל, מחשובי האברכים בעיר, כשהוא בן 31 בלבד.
ל'חדשות JDN' נודע כי הפטירה הפתאומית הכתה בהלם את בני הקהילה. במהלך היום עוד שקד על תלמודו בכולל אברכים, אך כאשר חזר הביתה, הוא התמוטט בפתאומיות והחזיר את נשמתו ליוצרה.
בעפולה הקים מדרשיית קירוב ושימש כראש כולל ערב במסירות של ממש. היה פעיל למען הרבות תורה ולהחזיק אברכים מידי חודש בחודשו.
הוא היה מחשובי הקהילה הליטאית בגבעת המורה. מכריו מספרים כי "הוא היה איש צנוע וירא שמיים. מלבד היותו תלמיד חכם עצום ששקד בתורה במשך שעות רבות ביום, הוא היה גם נעים הליכות שהאיר פנים לכל אחד".
המנוח ז"ל השאיר אחריו את רעייתו האלמנה, חמישה יתומים רכים, בהם תינוק בן פחות מחודש ימים, וקהילה שלמה שמתקשה לעכל את הבשורה הרעה והמרה. הלוויתו תתקיים הערב בשעה 22:00 מביתו רח׳ קונייטקט 3 גבעת המורה עפולה לבית העלמין החדש של ב"ב ירקון-אלעד.
תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.





















מזעזע!!!!!!!!!!
מחריד כל לב!!!
ומחה השם דמעה מעל כל פנים ולא נוסיף לדאבה! נצעק עד כלות לגאולה קרובה במהרה!!!!!
פחד פחדים. ממש מבהיל.
השם ירחם עלינו ויגאלנו בקרוב ממש אמן.
זיכה את הרבים, שהקב"ה ישלח להם נחמה .
יהודים להתעוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
הלב לא מעכל
היה איש מלא אנרגיה ופעילות
אברך בר אורין ומזכה הרבים
תודה לעוסקים במלאכה למען המשפחה והיתומים
קופה של צדקה גבעת המורה
הרב יואל האוסמן
ועסקני הקהילה
הרב יהודה חדיד
והרב משה אורי דיסלר