אנחת רווחה בעולם החסידות: הסתיים בהצלחה ומוקדם מהצפוי הניתוח אותו עבר מרן האדמו"ר מויז'ניץ בבית החולים.
מבית מרן האדמו"ר מויז'ניץ נמסר כי "בס"ד בדקות האחרונות הסתיים הניתוח מוקדם מהצפוי, והרופא המנתח יצא ובישר כי בחסדי שמים הם מגדירים אותו בהצלחה ומרוצים מהתוצאה".
נמסר גם כי מרן האדמו"ר הועבר להמשך טיפול בחדר התאוששות. "ציבור אנ"ש מתבקש להודות לד' ולהמשיך ולהתפלל להמשך השלמת התהליך על הצד היותר טוב בס"ד".
ביממה האחרונה התקיימו עצרות תפילה רבות בריכוזי החסידות בארץ ובעולם. כפי שדיווחנו כאן ב׳חדשות JDN׳, הרבי ביקש מחסידיו במהלך סעודה שלישית כי יתפללו להחלמתו המהירה.
בנו הגדול הרה״צ רבי חיים מאיר הגר, אב״ד קרית ויז'ניץ, ערך היום עצרת תפילה באוהל אדמו״רי בית ויז'ניץ זי״ע בבית העלמין בבני ברק, בהשתתפות תלמידי הישיבות של החסידות.
בנו הרה״צ רבי יעקב מרדכי הגר, אב״ד ויז'ניץ אלעד, יצא אתמול למסע תפילה על קברי צדיקים בצפון, בהשתתפות תלמידי ישיבת ׳תורת חיים׳ באלעד.
כמו כן, משלחת של רבני ודייני החסידות המריאו אתמול לאירופה כדי להתפלל על קברי צדיקים, להצלחת הניתוח על מורם ורבם.
אחיו כ"ק האדמו"ר מויז'ניץ הורה לחסידיו להתפלל לרפואת אחיו ואף הגיע לביקור בבית הרבי טרם יציאתו לבית החולים.





















הודו להשם כי טוב
האדמור מויזניץ הוא כיום האדמור הכי מקובל בכל שדרות הציבור החרדי. אהוד על כולם ומוערך בעיני כל גדולי הדור. כולנו צריכים אותו בריא. ה' יעזור שיבריא לגמרי ויחזור לכוחותיו.
בעזרת השם אמן כן יהי רצון