התרגשות שיא בחצר חסידות סלונים לקראת חתונת נינתו הבכורה של כ"ק האדמו"ר מסלונים, בת לנכדו הרה"ג רבי רפאל ברזובסקי, בנו של רב קהל חסידים ביתר עילית ובנו בכורו של האדמו"ר, הרה"צ רבי ישראל ברזובסקי – עם בנו הצעיר (ודוד הכלה) החתן שלום נח הי"ו.
בשבת האחרונה נערכה שמחת האויפרוף בביתר עילית בהשתתפות כלל בני המשפחה. מדובר במקרה נדיר בו השמחה נערכת מחוץ לקרית החסידות בירושלים, לאור הכוונה לקיים את שמחת השבת שבע ברכות בראשות כ"ק האדמו"ר שליט"א בשבת הקרובה.
במעמד הקידוש שהתקיים השבת במרכז החסידות בביתר עילית השתתפו קהל רב מקרב חסידי סלונים מהעיר ומחוצה לה, לצד תושבים רבים מרחבי העיר שביקשו להשתתף במעמד החריג.
שמחת החתונה תתקיים הערב, בקרית חסידות סלונים בירושלים, בראשות כ"ק האדמו"ר שליט"א, ובהשתתפות אדמו"רים, רבנים, ראשי ישיבות ואלפי החסידים מרחבי הארץ.
ביום ראשון הבא, למחרת שבת השבע ברכות שתקיים לנכד-נינת האדמו"ר, תתקיים שמחת השבע ברכות המרכזית בעיר ביתר עילית בראשות רבני העיר ופרנסיה, ובהשתתפות אלפים מתושבי העיר, במתחם מתנ"ס פריימן שבגבעה ב'.





















לא הבנתי…החתן הוא אח של סבא של הכלה.
אם היא הנינה? והוא הבן?
לא, הוא נכד סבא רבא שלה, דוד
הוא שהוא גם הנכד והיא הנינה?
תקנו אותי?
יאמאלולו
הוא הנכד והיא הנינה של אותו סבא של הנכד כביכול האבא של החתן הוא הבן של האדמו"ר והאמא של הכלה היא הנכדה של הסבא האדמ"ור
יוצא בערך שהחתן הוא דוד של הכלה, בעלה, נכדוד שלה, ובן דוד מצטרף של עצמו..
אין על החסידים, רק הם יודעים לעשות את זה.
אמן שיצאו ילדים בריאים.
זה כבר לא מתקבל על הדעת בדורנו. שיהיה במזל טוב והרבה בריאות גם לצאתאים.
לכל המבולבלים ! החתן ואבי הכלה הם אחים ! האח הגדול הולך להיות חמיו של אחיו הקטן ביותר ויש הפרש ביניהם יותר מעשרים שנה ! השתגעו הסלונימער'ס !
אסור להתחתן בתוך המשפחה. הילדים סובלים.
אולי פעם זה היה מקובל אבל בימינו אנו זה מוזר ביותר. וכיוון שבמגזר זה נעשה עי שידוך אני בספק אם הכלה באמת שלימה עם החתונה הזאת.