קהילות התורה בדרום מתכוננות לקראת ההילולא הגדולה של הצדיק סידנא רבי שלום איפרגן זצוק"ל שתיערך בעוד כשבוע וחצי ביום ראשון ח' תמוז ע"י מוסדות "תהילת שלום" בראשות נכדו ממשיך דרכו נשיא המוסדות האדמו"ר רבי נתנאל שריקי.
ההילולא הגדולה נערכת בכל שנה בתאריך הזה יום פטירתו של הצדיק בהשתתפות המונים מכל רחבי הארץ שבאים לכבודו של הצדיק שהקדיש את כל חייו ללמד את התורה ולהעביר אותה לתלמידיו בדרך הישר והאמת, והדריך את רבבות שומעי לקחו לתת ולתת לשני בלי סוף, את כל חייו הקדיש הצדיק לחסד ונתינה לזולת ובפרט ליתומים ואלמנות ומשפחות נזקקות שלא היה מי שיעמוד לימינם מלבד הצדיק סידנא רבי שלום איפרגן זכותו תגן עלינו ועל כל ישראל.

בהילולא השנתית משתתפים אלפים מכל המגזרים, העדות והחוגים, חסידים עם ליטאים, ספרדים עם אשכנזים, חרדים עם חילונים, דתיים עם מסורתיים, כולם באים כדי לשפוך את צקון ליבם ביום המסוגל לניסים. גם ידוענים בהם גדולי הרבנים, חברי כנסת, אישי ציבור, אנשי עסקים ובכירי המשק הישראלי, כולם עולים להילולת הצדיק.
סמל ההילולא הוא הנתינה לאחר כפי שמדריך האדמו"ר רבי נתנאל שריקי בכל הזדמנות ללכת בדרך סבו רבי שלום איפרגן ולאחד את העם כי בזמן פילוג אף צבא לא יעזור, כוחנו הוא רק כאשר אנחנו באחדותנו, אומר האדמו"ר.
השנה ההילולא היא מרגשת במיוחד משני סיבות, האחד הוא שהשנה היא שנת ה30 לפטירתו של הצדיק, והסיבה השנייה היא המצב הקשה בארץ ישראל שמצריך ישועות גדולות לעם ישראל. לאור המצב החליט נשיא המוסדות האדמו"ר רבי נתנאל שריקי לקיים את ההילולא באופן מצומצם מאוד משום שלא ראוי במצב כזה לערוך אירוע המוני מדי, אך ציבור המקורבים המצומצם שיופיע השנה להילולא יעתיר בעבור כל עם ישראל בזכות הצדיק זיע"א.





















איפה תתקיים ההילולה.