אל ישיבת המקובלים בית אל שברחוב רש"י 24 בירושלים, יתקבצו ביום חמישי רבים להילולה השנתית של רבי שלום שרעבי, הידוע בכינויו הרש"ש הקדוש. מזה 248 שנים מציינים את זכרו של הרש"ש, אשר תורתו ומורשתו ממשיכות להאיר את נתיביהם של לומדי הקבלה בכל הדורות.
בהילולה, יעביר הרה"ג רפאל הדאיה, ראש הישיבה ונצר למשפחת רבניה, שיעור על כוונות "מטבע הברכה" מתוך ספר "נהר שלום". ספר זה, שנכתב בידי הרש"ש, מקיף את תורת עץ החיים ומלמד את סודות הברכה והשפע.
הרב הדאיה, דור רביעי לראשי הישיבה, מקפיד להעביר את שיעור זה בדיוק כפי שעשו אבותיו במשך מאות שנים, ומנחיל את סודות הכוונות באופן המובן לכל נפש.
השיעור יועבר בשידור חי באתר JDN, ויאפשר גם למי שלא יוכל להגיע להשתתף מרחוק ולשאוב מהקדושה.
הציבור מוזמן להצטרף למסורת רבת השנים ולהתמלא ברוחניות ובקדושה העולה מדמותו של הרש"ש, אשר תורתו ומורשתו חיות ונושמות בישיבת בית אל עד היום.





















באיזה שעה השיעור?