בחור ישיבה ממודיעין עילית שנעצר בכלא הצבאי לפני כחודשיים ישוחרר עוד לפני ראש השנה, כך נפסק בגזר דין של בית הדין הצבאי בכפר יונה לאחר שבא כוח עורך דין נתן רוזנבלט הגיע להסדר עם הפרקליטות הצבאית לקציבת עונשו.
עו"ד רווזנבלט מסביר את המורכבות: "מדובר בבחור ישיבה אשר נסע לחו"ל לאחר שקיבל ייעוץ לא נכון, כאשר חזר נעצר עד תום ההליכים, התביעה דרשה להטיל עליו שבעה חודשי מאסר וזאת לאור השתייכותו לקהילות שלא נהגו להתייצב גם כאשר אפשר היה לקבל דיחוי צבאי, מה שמביא אותנו לתקופת השתמטות ארוכה מאוד".
"טענת ההגנה המרכזית שלי הייתה כי אין כל הוכחה שהוא קיבל לידיו צו כלשהו, אביו הגיע לבית המשפט על מנת להעיד כי הוא נהג להשמיד את כל הצווים שהגיעו לבית, היו לנו הוכחות תומכות לטענה זו, ומשכך נכנסנו למו"מ מול הפרקליטות הצבאית והגענו להסדר לפיו יוקצב עונשו לזמן מסויים, ויומתק באופן שהוא יצא לחופשי עוד לפני ראש השנה הבעל"ט"
"אינני נוטל את הקרדיט לעצמי, שכן מי שפתח את הדלתות ופעל ללא ליאות מאחורי הקלעים ומלפניהם היה הרב שמעון שישא המסור בכל לב ונפש לכל אחד מאסירי היהדות החרדית והגיע אישית כמעט לכל דיון או פגישה בעניינו למרות הקושי העצום, בסך הכל זכיתי להיות השליח שלו ועלינו להודות להשי"ת על כל הטוב אשר גמלנו".





















בקיצור פרסומת לכתב של האתר
"ותיק" = חודשיים.. הצחקתם.
צרות, צרות, צרות עין
כל הכבוד על הקרדיט בסוף הכתבה!