102 ימים להיעדרותו של מוישי קליינרמן: במסגרת הערכת המצב שסיים המפכ"ל לפני מספר דקות (רביעי) עם מפקד מחוז ש"י, ניצב עוזי לוי, ראש אח"מ, ניצב יגאל בן שלום, ממלא מקום מפקד ימ"ר ש"י וגורמים נוספים, קיבל המפכ"ל סקירה רחבה בדבר פעילות משטרת ישראל, החקירתית והמבצעית למציאתו של מוישי, הנער בן ה-16 ממודיעין עילית.
מהמשטרה נמסר, כי מאז שהתקבל הדיווח במשטרת ישראל על היעדרותו, פועלת המשטרה סביב השעון ובכוחות גדולים בסריקות אחר משה ובמקביל נעשות פעולות חקירה רבות אשר רובן חסויות והן חוסות תחת צו איסור פרסום. כבר לפני מספר שבועות ובמקביל לפעילות המשטרה, הוקם צוות חקירה מיוחד ביחידה המרכזית של מחוז ש"י ובשילוב אגף החקירות והמודיעין אשר פועל עם כל האמצעים שברשות משטרת ישראל בכדי לאתרו. במקביל נמצאת המשטרה בקשר רציף עם משפחתו של משה וזו מעודכנת בהתפתחויות ככל שמאפשרת החקירה.
מפכ"ל המשטרה אמר במסגרת הערכת המצב, כי "אנחנו לא נרפה עד שלא נבין מה עלה בגורלו של משה והיכן הוא נמצא. משטרת ישראל כמו בכל מקרה של נעדר, בוודאי כזה שנמצא בסיכון, משקיעה מאמצים רבים בניסיון לאתר אותו. מחוז ש"י מבצע יחד עם כל הגורמים את כל הפעולות הנדרשות. זוהי חקירה מורכבת שהחלה עם דיווח על היעדרותו".
המפכ"ל הוסיף ופירט על מאמצי החקירה והחיפושים אחר מוישי. "למרות שהוא נראה בעבר באזור מירון, אנו לא שוללים אף מקום ברחבי הארץ בו הוא עלול להימצא ובהנחות העבודה שלנו כל כיווני החקירה נבדקים ונקודת המוצא היא לכך שמוישי בחיים. אנו נמשיך במאמץ לאיתורו ובהשקעת הכוחות הגדולים לצד יתר משימות משטרת ישראל", הוסיף רנ"צ שבתאי.




















