עיריית משטרה: ב'חדשות 12' דווח היום (רביעי) כי ראש עיריית רמת גן, כרמל שאמה הכהן, הקיף את עצמו בקציני משטרה בכירים בדימוס. לפני קצת יותר משנתיים נפתחה נגדו חקירה בלהב 433, כאשר אף זומנו אנשים למסור עדות בעניינו. אלא שככל הידוע החקירה הזאת לא התקדמה, ומאז ראש העיר דואג לחלק מתנות ופרסים לכל מיני אנשים ספציפים.
לפי הדיווח, הערב צפויה מועצת העיר לאשר את מינויו של תנ"צ בדימוס אלי אסייג לתפקיד עוזר ראש העיר. אסייג היה מפקד היחידה הארצית למאבק בפשיעה הכלכלית בלהב 433 עד לפני שנה, וכך למעשה הקצין הבכיר שפיקד עד לאחרונה על אחת היחידות הכי חשובות ורגישות במשטרה, חקר את ראש הממשלה נתניהו והוביל את חקירות תיקי 3000 ו-4000, עובר למשרה שמאוישת בדרך כלל על ידי צעירים בשנות העשרים לחייהם.
תפקיד 'עוזר ראש העיר' אינו תפקיד שנחשב למקצועי או ניהולי, אלא התפקיד מאפשר לו רק למסכם פגישות, פניות ציבור, סגירת דילים פוליטיים וכדומה. כשהחקירה נגד שאמה נפתחה, ממלא מקום מפכ"ל המשטרה היה מוטי כהן, וחודשיים בלבד לאחר שעזב את המשטרה הוא מונה למנכ"ל עיריית ר"ג. חוק הצינון קובע במקרה הזה 3 שנות צינון, אלא שכהן ביקש אישור מיוחד לביטול הצינון מהכפופים לו במשטרה, ביקש וקיבל.
החקירה נגד שאמה נוהלה ביחידה הארצית לחקירות הונאה. כמה חודשים אחרי שתנ"צ אלי מקמל נכנס לתפקיד מפקד יאח"ה, יו"ר ועדת יקירי העיר רמת גן, שהוא גם 'במקרה' ראש העיר כרמל שאמה, המליץ להעניק לחותנת של מקמל, אשת חינוך בשם אווה עתיר, את אות יקירת העיר לשנת 2021. מי שאישר את הענקת האות הוא מוטי כהן, שכאמור מונה למנכ"ל העירייה.
אם עד כה זה לא הריח לכם כל כך טוב, אז השיא יגיע הערב כאשר מועצת העיר ר"ג גם צפויה לקרוא בית ספר חדש על שמו של אדם חי בשם אדם קניגסברג. מי האיש? מספר 2 של שאמה, חבר מפלגתו, ממלא מקום ראש העיר ומי שעמד עד לאחרונה בראשות ועדת המשנה לתכנון ובניה. לפי הדיווח, לראש העיר יש הרבה אינטרסים נדל"ניים בעירו שלו. עם זאת, אחרי הפרסום הודיע אסייג כי הוא מוותר על התפקיד.





















חצוף מחוצף. עוד מתקופת הקומונה הראשונה ששם מחסום בגבול בני ברק
מושחת הביתה, או לכלא . מי שיגיע ראשון..
בינתיים רואים בעליל, כל אותם אישים פוליטיים ש'מצפצפים' על השבת ועל הדת בריש גלי, ומתגרים ללא צורך בדתיים ובדת ישראל, לבסוף מתברר כי התנהלותם הכללית היא בעייתית ועל גבול העבריינית. אין אמצע!
מי שנגד שומרי התורה ולומדים מן השמים מגלגלים שיעשה שטויות ואתן יהיה לעצמו טיפש שכומתו וזהו סופו של כל אחד כזה ובדרך אתם תראו גם את חולדאי וכן הלאה
עין ערך – רון קובי (טבריה) זוכרים???!! חח
מה שמצחיק פה זה שאנחנו בובה על חוטים וחושבים לנהל את העולם במקום לראות אותם ולצעוק, אנחנו צריכים להשתדל יותר לשמור את השבת ואז גם הם ישמרו בדיוק כמו יום כיפור