אדם חדר הבוקר (שני) ללבנון דרך הגבול עם ישראל. לפי דיווח באתר הלבנוני "לבנון 24" הוא חצה את הגבול סמוך לכפר א-דהירה, המקביל לכפר עראמשה שבצד הישראלי בגליל המערבי. עוד פורסם כי המודיעין הלבנוני תפס את החשוד והוא נמצא בחקירה.
בצה"ל אישרו את המקרה: "הבוקר זוהה אדם אשר חצה את גדר הגבול משטח ישראל לשטח לבנון. מתקיים שיח בערוצי התיאום והקישור".
מוקדם יותר היום דובר צה"ל הודיע כי שני החמושים שנורו אתמול לאחר שחצו את הגבול מסוריה לשטח ישראל והתקרבו לגדר המערכת בדרום רמת הגולן אינם מחבלים – ומבדיקה ראשונית עלה כי בכלל מדובר בשני ציידים.
בהודעה כיממה לאחר האירוע הם כונו "חשודים עם נשק", והובהר כי "מתחקיר ראשוני עולה כי ככל הנראה לא מדובר בפעילות חבלנית".
בצה"ל מסרו עוד כי האירוע נמצא בחקירה, והסבירו את השתלשלות האירוע – שבו נהרג אחד החשודים מירי צה"ל – והשני הצליח לחזור לשטח סוריה כנראה ללא פגע: "כוח צה"ל שהוזנק לנקודה פעל למניעת החצייה וביצע נוהל מעצר חשוד שכלל ירי, ממנו נפגע אחד החשודים. הפצוע טופל רפואית על ידי כוח צה"ל בנקודה, ובהמשך מת מפצעיו. החשוד השני חזר לשטח סוריה".




















