ראש האופוזיציה ויו"ר יש עתיד, ח"כ יאיר לפיד, בהפגנה הערב (מוצאי שבת) בראשון לציון כנגד הרפורמה המשפטית. "אנחנו מאמינים בני מאמינים. אנחנו מאמינים באמונה שלמה בדמוקרטיה, מאמינים בערכי מגילת העצמאות, מאמינים שאף ממשלה לא נתנה לנו את הזכויות שלנו, ואף ממשלה לא תיקח מאתנו את הזכויות שלנו", פתח לפיד את נאומו.
"אנחנו גמרנו להיות פרייארים. אנחנו לא חיים במדינה הזו רק בשביל לשלם מיסים ולשלוח את הילדים שלנו לצבא. בתוך החושך הגדול של החודשים האחרונים קרה גם דבר מופלא: המחנה הליברלי התעורר. המחנה הזה שבמשך שנים התעלמו ממנו, שלקחו אותו כמובן מאליו, קם לתחייה. יותר מדי זמן הדחקנו את העובדה שדורסים את הערכים שלנו. מדינת ישראל עברה השתלטות עויינת בידי קבוצה משיחית, לאומנית ואנטי דמוקרטית. הם לא יעצרו מעצמם. קיצונים אף פעם לא עוצרים מעצמם. על מה שאנחנו מאמינים בו צריך להיאבק", לדבריו.
אני מסתכל על אלפי הדגלים האלה. הדגלים האלה לא מסמלים רק מאחזים בלתי חוקיים ומצעדים שבהם צועקים "מוות לערבים". הדגלים האלה הם מה שמחזיקים פטריוטים ישראלים שמאמינים בהפרדת רשויות, עליונות המשפט, חופש הביטוי, זכות המחאה, חופש דת. אין לנו בעיה עם החרדים, אבל הם לא ילמדו אותנו מהי יהדות. היא גם שלנו. אין לנו בעיה עם אנשים שחושבים אחרת, אבל אם הם רוצים לחיות פה ביחד, הם יצטרכו לכבד את הערכים שלנו. מה שקדוש לנו, הוא לא פחות קדוש. נזכרנו מי אנחנו. נזכרנו בכוח שלנו. נזכרנו במה אנחנו מאמינים. נזכרנו שדמוקרטיה לא נבנית מעצמה. חופש הוא לא משהו שמקבלים במתנה", הוסיף.
עוד אמר לפיד: "בשלושה חודשים של כאוס הממשלה הזו ביצעה את השמדת הערך הגדולה בתולדות המדינה. הכלכלה נעצרה בחריקת בלמים, כל ראשי מערכת הבטחון מתריעים שאנחנו בסכנה חמורה. יחסי החוץ שלנו בשפל של כל הזמנים. הכי חמור – עם ישראל נקרע לגזרים. ראינו את הנאום של נתניהו ביום חמישי, והבנו הכל. אם אנחנו רוצים לחיות במדינה חופשית ודמוקרטית, אנחנו נצטרך להיאבק על זה. אם אנחנו רוצים לעצור את המהפיכה המשטרית, נצטרך להמשיך לצאת לרחובות. אנשים שואלים אותי כל יום, כל הזמן, "לאן זה הולך? איך זה ייגמר?" אני אומר להם, לפני שאתם מסתכלים קדימה, תסתכלו רגע אחורה. אנחנו לא איפה שהיינו לפני חודש ובטח לא איפה שהיינו לפני חודשיים".
"לפני חודש הם עוד דהרו בלי מעצורים. הם נראו כאילו שום דבר לא יעצור אותם. עכשיו זה התהפך. הלחץ עובד. הסדקים מופיעים אצלם. בליכוד יש אנשים שנזכרו שהם חלק מהמחנה הלאומי ליברלי. נמאס להם שמפלגות קיצוניות מנהלות אותם. והכי חשוב: אנחנו מצאנו את הקול שלנו. הוא חזק וברור וצלול, והקול שלנו אומר: אנחנו לא נוותר! יש דבר אחד שהממשלה הזו לא לקחה בחשבון: אתכם. את הכוח שלכם, את האמת שלכם. הם חשבו שהם יבלבלו אתכם עם השקרים ומכונת הרעל. עד שתבינו מה מאיים עלינו, הם כבר יעבירו את כל החוקים", הוסיף לסיום.





















הוא בן אדם מפגר!
אסור להתייחס אליו!
המסית הלאומי הפירומן שאחוז הגבוה של המשתמטים ללא בסיס ערכי (כולל אותו) מגיעים ממצביעיו אוכלי השרצים הוא נותן מוסר בימים אלה, הבנתם?
אלא מי???
איזה ערכים יש לך יא מחלל שבת אוכל נבלות????
בושה וחרפה מר לפיד המסית הגדול לאנרכיה מי שבוגד בערכים שלו ושל עמו בן אדם שאינו יודע יהדות מאי אומר שלא ילמדו אותו על יהדות ולא לשכוח איך היה בממשלה שלו גהינום רק שלא היו מספיק יצירתיים ועוד הוא מדבר נגד החרדים אל תשכחו שהוא מגיע מבית חרדי שסבים שלו מתגלגלים בקבר אחרי כאלו מילים שהוא אומר וגם הוא עושה לנו החרדים טובה שמותר לנו לגור כאן בארץאדוני אל תשכח שזה שייך לנו בדיוק כמו שזה שייך לך ניסו להידבר ממךאבל לא רצית נכון
כל מילה בסלע אבל מה אתה רוצה ממנו הוא מאוכזב שהוא לא הספיק להיות ראש ממשלה
סליחה מאוכזב שלא נהיה ראש ממשלה מותר לו ה-כ-ל???
חברה אתם צודקים מאה אחוז והראיה לכך שמי שצועק זה מראה שהוא חלש
בלה בלה בלה… עם הארץ גמור
הבנתם מי מדבר ! הפרזיט הכי גדול במדינת ישראל שבכלל לא יודע מאיפה תופסים את הרובה עזבו את זה שהוא לא עשה צבא אפילו בגרות אין לטמבל הזה 12 שנות לימוד אין ללפיד השנאה מה שכן יש לו תעודת פרופסור לשנאה ווהסתה ימח שמו וזכרו.
הוא מראה שאם משהו לא בא לך טוב אתה לא צריך להיתייצב אז מה התלונות שלו לגבי החרדים
היטלר של הדור הזה [גדול המחטיאו יותר מן ההורגו]
מה הארץ נהדרת הזאת רוצה??? עוד פעם להיות ראש ממשלה ולחלק את שטחי ארץ ישראל לכל מי שרוצה???
כשאומרים "ליברלי" הכוונה ל"כופרים"?
בספרהתנ"ך הנביא עמוס שחי כ-830 שנה לפני הספירה אומר:
ודע אדם מה האלוקים רוצה ממך,כי עם עשות משפט ואהבת חסדו והצנע לכת עם אלוהך
במילה אחת ? בושה. החרדים הם הם היהודים שמהם למדו כל העולם כולו השבוע מהי יהדות מהי אהבת אחים אמיתית, מהי אהבת התורה, מהי אהבת עם ישראל היפה האמיתית מהי אהבת השם יתברך שמו לעד ולעולמי עולמים ! מי שממשיך להכפיש אותם וממשיך להתריס ומנסה לגרום למלחמת אחים ולהביא לשנאת אחים הוא זה שמראה את פרצופו האמיתי מלא השנאה. לומר דווקא לאנשים מבוגרים שיגיעו ועם קסדות לבני ברק בלילה בכדי לספק את היצר התקשורתי התעמולני השמאלני של תמונות דם אלימות מכות של נער זורק חפצים על אדם מבוגר זקן חלוש עם קסדה ולהביא לשנאת חינם ומלחמת אחים – אלו שניסו להביא למצב הזה – לפיד וחבריו – כשלו ובגדול. זה לא היה, אלא להיפך, קידוש השם ואהבת חינם עצומה הייתה ! עיר קדושה בני ברק ! אנשים קדושים ! מלאים באהבת ישראל ! לעומתם, חבל שהשמאל ומפסידי הבחירות לא לומדים דוגמא מהם אלא מעוררים תסיסה אלימות הכפשות והאשמות. מי שלומד תורה לומד על אהבת ישראל על עבודה על המידות על אהבת השם ואהבת ארץ ישראל. ולא מגיע למצב שאתם מגיעים אליו יום יום שבוע אחר שבוע שמנסים לגרום בכח למלחמת אחים ולשתק מדינה שלמה שרוצה לחיות. וכן, רוב המדינה הם אזרחים שומרי תורה ומצות, קידוש תפילין שבת, אהבת הבורא יתברך, הקדוש ברוך הוא. כולנו מאמינים בו ותמיד נאמין בו לעולמי עד ! ואין לאף אחד בעולם כח לנצח את העם שהם בניו של הקדוש ברוך הוא, שמאמינים בו לנצח נצחים. אנחנו עם ישראל. על שם ישראל אבינו. עם הקודש. העם היהודי. גאולה ברחמים בקרוב מאוד. אהבת חינם.
אתה תמשיך להיות פריאר ואנחנו נלמד אותך מה זאת יהדות . אם לא התורה הקדושה והציבור החרדי והדתי היית היום אוכל עלים באוגנדה על פי הציונות של הרצל שלא באמת מעניין אותם התורה והארץ וראיה לכך הם מוכנים לעזוב את הארץ בשביל קוטג' ומילקי יקרים ובשביל כל מה שלא בא להם טוב שהשם יחזיר אותכם בתשובה
חחחח אוכל עלים? נכון, כולכם חקלאים שעובדים בשבת…..כל הקיבוצים הם חרדים נכון…..חי בסרט!
שהשם יחזיר לך את השכל לתוך הראש יא מתמודד
מר לפיד….
אתה אפס אחד גדול
אתה גוויה ראש ממשלתית
אתה תאונה פוליטית
אתה נפל עיתונאי חלוד
אתה פרזיט צבאי
אתה בור בגרותי
אתה אפס כלומניק ריק מתוכן
אתה בקבוק סודה ששותה מהביוב השמאלני, רפורמי,
ליברלי משיחי
אתה ספק יהודי, ערב רב אורגינל
אתה אומלל פונפוניסטי
אתה איש עם רמה נמוכה בגובה דשא.
מנת משכל של חתול
במידה והמוח שלך עובר לקנגורו הוא קופץ אחורה.
יכלה הזמן והתארים לא יגמרו, אתה ראוי ליותר מהנכתב.
בושה בושה בושה
לומר לחרדים שלא ילמדו יהדות מהי, זה כמו לומר לפרופסור באוניברסיטה לרפואה שלא ילמד אותו רפואה מהי… או לאלוף בבית הספר לקצינים שלא ילמד אותו צבא מהו… דפוק אחד, לכן באמת אתה נראה כמו שאתה נראה…
ברור שלא נלמד אותך מה זו יהדות. פשוט זמננו יקר. אין סיכוי שעם המח הנבוב שלך תבין.
מה רצית לאכול חזירים ושרצים ולהיות יהודי?? לחלל שבת ולהיות יהודי? מה אתה רוצה לסלף את התורה ולצעוק היא גם שלנו היא גם שלנו כמו ילד קטן? די מספיק!! תתבגר כבר!! תתקדם מתי תגדל?
יאיר bds אתה לא מעניין תמשיך להוציא בעולם את דיבת ישראל רעה. ותגמור כמו שמעון פרס של סברה ושתילה שלא הצליח בכלום. עד שהרב עובדיה חמל עליו והפך אותו לנשיא כי הכיר לו טובה על דיחוי לבני ישיבות.
אין לנו ארץ אחרת, אז נהרוס את מה שיש