למרות הודעת ראש הממשלה בנימין נתניהו אמש (שני) על עצירה של חקיקת הרפורמה המשפטית, מארגני מחאות השמאל הודיעו כי הם אינם מוכנים להידברות ותוקפים את ראש האופוזיציה יאיר לפיד ויו"ר המחנה הממלכתי בני גנץ. הם מכנים את החלטת גנץ ולפיד להיכנס למו"מ "מזעזעת ושערורייתית".
"אין הידברות עם שקרן בן שקרן. אין הידברות כשהחוק לשינוי הועדה למינוי שופטים מוכן ומזומן לקריאה שניה ושלישית. בטח ובטח שאין לגיטימציה למפגש בין האופוזיציה ונציג פורום קהלת אבישי בקשי, כפי שמתוכנן הערב בבית הנשיא".

בעקבות כך, מארגני מחאות השמאל הודיעו כי יפגינו הערב מול ביתו של נשיא המדינה יצחק הרצוג. "אנחנו נהיה שם ונבהיר: לא מוכנים להידברות עם מחריבי הדמוקרטיה, עד לגניזה מוחלטת של החקיקה הדיקטטורית".
בתוך כך, כ-3,000 בני אדם משתתפים אחר הצהריים ב"צעדת ההשתקה" בתל אביב נגד הרפורמה המשפטית. לדברי מארגני המחאה, מטרת עצירת החקיקה, עליה הודיע נתניהו היא לגרום למאבק "לקרוס". "הם מצפים שנקרוס והם ימשיכו בבליץ החקיקה. לא ניתן. לא יבלבלו אותנו עם עצירת החקיקה תוך הקמת מיליציה נגדנו", מסרו המארגנים.
הם קראו להמונים להמשיך ולהגיע למחאות נגד הממשלה. הצעדה יצאה היום בשעה 16:00 מקריית הממשלה בתל אביב – וממשיכה עד לבית הכרזת העצמאות בעיר. "הצעדה מסמלת את כוונת הממשלה להשתיק את האזרח כסובייקט, לדומם קולות אלטרנטיביים ולבטל את העצמאות הרעיונית והמחקרית של האקדמיה ומקצועות הבריאות. בסיום האירוע נשחרר את עצמנו מעבדות לחירות באמצעות הקראת מגילת העצמאות כבסיס לחוקה".





















א נ ר כ י ס ט י ם ! ! !
תבינו ! הגזע הארי האשכנזי וה"חכם והנאור" לא ידבר עם "בבונים שחורים ופרימטיבים סכלים", הוא ימשיך לשלוט בהם טוטאלית וירמוס כל מי שינסה לעמוד בדרכו,