צילום: דוברות המשטרה
תיעוד מהמאבק המשטרתי בעברייני הרכוש: פלסטיני תושב חברון השוהה בישראל שלא כחוק, גנב רכב משכונה בדרום ירושלים ונעצר על ידי השוטרים בתום מרדף אחריו במהלכו ביצע עבירות תעבורה חמורות. היום הוגש נגדו כתב אישום
בפעילות יזומה של שוטרי תחנת עוז של מחוז ירושלים בשכונה בדרום ירושלים לפני כעשרה ימים, השוטרים זיהו רכב שעורר את חשדם. בעת שנהג הרכב הבחין בשוטרים, הוא החל להמלט בנהיגה פרועה תוך שעבר אדומים ועלה על מדרכות, עד שנעצר על ידי השוטרים.
הנאשם בן 22, פלסטיני תושב חברון השוהה בישראל שלא כחוק, שנעצר על ידי השוטרים, הועבר לחקירה בתחנת עוז, והתברר כי בנוסף להיותו חשוד בגניבת הרכב זמן קצר קודם למעצרו, הוא שהה בישראל שלא כחוק ונהג ברכב ללא רשיון נהיגה.
גניבת הרכב סוכלה על ידי השוטרים, ומעצרו של הנאשם הוארך בדיון בבית המשפט מעת לעת. היום, (חמישי) עם סיום החקירה וביסוס תשתית ראייתית כנגד הנאשם, הוגש נגדו כתב אישום בבית המשפט על ידי יחידת התביעות המשטרתית של מחוז ירושלים.




















