ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט מפרסם היום (שישי) פוסט בו הוא מסביר מדוע ישראל צריכה קודם כל לתקוף את עזה מהאוויר – ורק אז להיכנס רגלית לרצועת עזה, כפי שאכן פועלים הממשלה וצה"ל.
"לכתוש, לכתוש, לכתוש. כמו שצריך. צה"ל מפעיל אש בהיקפים גדולים נגד חמאס כדי לפלס את הדרך לכוחותינו. סבלנות. יש לנו זמן. לא להכניס כוחות בחיפזון. יש לנו יתרון אווירי וארטילרי עצום והאויב מתחבא במחילות ובמנהרות".
"אני יודע שכולם רוצים כניסה מיידית, אבל תפקידנו לפעול נכון ולא לפי מה שפופולרי. לכתוש, לכתוש ולכתוש את האויב הנאצי, לפני הכנסת החיילים שלנו, הבנים שלנו. לכתוש את הנאצים האלה בעוצמת אש שמעולם לא נראתה כאן".
בנט הוסיף, "האויב הפתיע אותנו ובחר את הזמן שלו. כעת, אנחנו לא חייבים לעבוד לפי התזמון שלו. שיתייבשו ויירקבו המחבלים האלה בהמתנה, באי ודאות, תחת עיי החורבות שהמיט על עצמו. שיבכו אלף אמהות מחבלים בצד השני ולא עוד אמא אחת אצלנו".
בפוסט נוסף שפרסם כתב בנט: "צריך לומר את האמת: רוב תושבי עזה תומכים בחמאס, ורבים מהם תומכים בהתלהבות ברצח יהודים חפים מפשע. שמעתי המון פעמים, ולאחרונה ממנהיגים שונים בעולם, את הטענה שרוב הציבור העזתי שבוי בידי חמאס והוא בכלל שוחר שלום. זה פשוט לא נכון. רוב הציבור העזתי תומך בחמאס ובדרכו של השמדת ישראל. ארגון הטרור הרצחני חמאס אינו מתקיים על "קרקע יבשה".
"עובדות: – בבחירות הדמוקרטיות לפרלמנט הפלסטיני ב-2006, 15 מתוך 24 המושבים מטעם עזה היו של חמאס (מאז לא התקיימו עוד בחירות). – בכל הסקרים, כמעט שני שליש מתושבי עזה תומכים במאבק מזוין בישראל. – כ-2/3 מתושבי הרצועה היו מצביעים חמאס בבחירות. – בפוגרום של ה-7 באוקטובר, מאות אזרחים עזתיים נכנסו בעקבות המחבלים המקוריים, השתתפו בפרעות ובביזה".
הוא ממשיך: "אור צוק מכפר עזה סיפרה לי שהאזרחים העזתים ששטפו את הקיבוץ שלה במסע הרצח היו סדיסטיים יותר מכוחות הנוחבה שהתמקדו במקסימום רצח יהודים ופחות בעינויים. – בתיעוד ממצלמת אבטחה בקיבוץ בארי, נראים אזרחים עזתיים רבים נכנסים לקיבוץ לצורכי ביזה. אזרחים עזתיים גם השתתפו בגל השני של חטיפת אזרחים ישראלים לעזה. – מספר 2 בהנהגת חמאס, צאלח ערורי, טען אף הוא בראיון לאלג'זירה כי מי שחטפו נשים וילדים לעזה היו "אזרחים רגילים של עזה". – עיתונאים מקומיים בעזה תיארו תמיכה ציבורית רחבה במעשי הטבח בישראל".
"זה אולי נגד החוק הבינלאומי, אבל לראשונה אנחנו לא מרגישים חסרי אונים", אמרה העיתונאית הינד ח'ודרי. חלק מהמקורות בקרדיט לישי ערמוני, עמית במכון משגב. חברים, חמאס נשען על תמיכה רחבה של תושבי עזה. בלי תמיכה זו, חמאס לא היה יכול להתקיים. זו המציאות המרה. אין להסיק מזה שישראל תכוון לפגוע באזרחים בכוונת תחילה. זו לא דרכנו. אך אסור לנו לשקר לעצמנו. צריך לדעת את האמת".





















צר לי נפתלי. פעם חשבתי להצביע עבורך, עכשיו כשאני קורא אותך, לא מאמין בך. אתה רחוק מליבי. אתה מעורר בי רק אכזבה מרה וכעס. מחכה להיתנצלותך על חלקך בבלבול ובכאוס שאתה עזרת ליצור, בהנהגה של עם ישראל. ההיסטוריה תשפוט.
נפתלי בנט היקר.
הציבור עדיין רוצה אותך עמוק בבונקר שלך ברעננה, ואל תוציא את אפך מחוץ למבצר שלך.
עם ישראל עדיין זוכר לך את מעשה בנט 2021", איך הולכת שולל מצביעי ימין ופינקת את השמאל באותם קולות, ונכנסתי לזרועות השמאל באהבה גדולה.
לא רוצים אותך.
אא"כ תתנצל על מה שעשית לכל בוחרי הימין.
בנט בגד בעם ישראל.
קודם תסביר למה כראש ממשלה אישרת ל 17,00 עזתים להיכנס לעבוד בישראל, אם כבר ידעת למה הם מסוגלים ??
לא נשכח ולא נסלח את מה שעוללת לעם היהודי. לא יעזרו כל צקצוקי המילים שלך.