אתר החדשות אל-מוניטור דיווח היום (שני) כי טורקיה ביקשה מראש הלשכה המדינית של חמאס אסמאעיל הנייה ומבכירים נוספים בארגון הטרור לעזוב את שטחה לאחר מתקפת הטרור הרצחנית ביישובי העוטף ואחרי שתועדו מתפללים תפילת "הודיה" על המתקפה.
באנקרה כעסו גם על אמירותיו של סאלח אל-עארורי, סגנו של הנייה, שהתרברב ברשת "אל-ג'זירה" שארגונו חטף מספיק חיילים ישראלים "כדי לאלץ את ישראל לשחרר את כל האסירים הפלסטינים בבתי הכלא".
המקורות הדגישו כי באנקרה ביקשו מהבכירים לעזוב את המדינה, כי לא רצו להצטייר כמי שמגנים על חמאס, לאחר הרג האזרחים הישראלים.
עוד דווח כי טורקיה מצננת את יחסיה עם חמאס מתוך רצון לסייע בתיווך המנוהל בידי מצרים בין ישראל לעזה. צינון היחסים, כך נטען, מגיע בתקווה להתקרבות של טורקיה לארצות הברית – ובשל לחץ המפעל מצידה.
נמסר כי חמאס, כמו גם ארגונים פלסטיניים נוספים, אינם מרוצים מהתנהלות הממשל הטורקי, ובשלב זה, דוחים כל ניסיון תיווך.





















והם באמת עזבו??…
מבין כל הגוים האנטישמיים בטירוף וכל הערבים והמוסלמים ששונאים אותנו בצורה לא הגיונית ולא נתפסת,
בולט ארדואן שהוא שונא אותנו יותר מכולם, ואם קשה לכם כל כך לזכור אז תסתכלו באתר הזה מה כתב לפני שבוע ארדואן פלוס שר החינוך שלו, ומי שלא מבין את זה והוא שוב מתפתה, אז הוא מוזמן לעבור לקיבוץ בארי ולהצביע למפלגה שהכי פופלארית שם.
*רמז: בסקרים היא לא עוברת את אחוז החסימה