משרד החוץ הקטרי פרסם היום (חמישי) כי לאחר שיחות אינטנסיביות הנוגעות לאזרחים שישוחררו מעזה, הפסקת האש ההומניטרית תחל בשעה 7:00 מחר. עוד פורסם כי הפסקת האש תימשך ארבעה ימים, כאשר הפעימה הראשונה של שחרור 13 נשים וילדים תחל בשעה 16:00.
הדובר הקטארי הוסיף כי רשימת החטופים שיצאו מחר נמסרה מוסד. עם זאת, הוא לא התייחס לשאלת קיומו של סעיף בהסכם המותיר לצלב האדום לבקר את החטופים שישארו בעזה. לפי דובר משרד החוץ, מה שהכשיל את חתימת ההסכם אתמול זה חילוקי דעות בין חמאס וישראל על דרך העברת החטופים מעזה לנקודת האיסוף
דובר משרד החוץ של קטאר אמר כי בדוחא שואפים שהעסקה הזו, שתצא לפועל, תוביל להפוגה קבועה. "שבויים נוספים ישוחררו במהלך ימי הפסקת האש, לא נמסור פרטים על העברתם מטעמים ביטחוניים", אמר. הוא הבהיר כי ישנה "עדיפות לשחרור נשים וילדים". הוא גם התייחס לסיוע לעזה ואמר כי הוא יוזרם ביתר שאת עם תחילתה של הפסקת האש.
חמאס אישר את הפרטים ומסר: הפסקת האש תימשך ארבעה ימים החל ממחר בבוקר והיא תכלול את הפסקת כלל הפעולות הצבאיות מצד גדודי אל-קסאם וההתנגדות הפלסטינית וכן מצד ישראל. לפי ההודעה, תופסק פעילות המטוסים העוינים באופן מלא בדרום רצועה, תופסק פעילות המטוסים למשך 6 שעות כל יום החל מהשעה 10 בבוקר ועד השעה 4 בצהריים בעזה ובצפון.
עוד נמסר מחמאס: ישוחררו 3 פלסטינים [ילדים ונשים] בתמורה לכל חטוף ישראלי. במהלך 4 ימי ההפוגה ישוחררו 50 חטופים ישראליים נשים וילדים מתחת לגיל 19. כל יום יוכנסו 200 משאיות של סיוע הומניטרי ורפואי לכל הרצועה. 4 משאיות דלק יוכנסו וגם גז לכל הרצועה.
מלשכת ראש הממשלה נמסר: ישראל מאשרת שהתקבלה רשימת שמות ראשונית. הגורמים הממונים בודקים את פרטי הרשימה ועומדים ברגעים אלה בקשר עם כלל המשפחות.





















אני מקווה שזה באמת יקרה בסוף!
איזה עיסקה מפחידה!!!!!!!!!!!
מה קרה 200 משאיות?
דלק? למה לייצר עוד טילים!!!!!
וואי אנחנו בצרות!!!!!!!!!
תתפללו חזק!!!!!!!!
הויייייייי
חמס מנצח עוד פעמ 😭😭
שהקב"ה ישמור מה הם זוממים
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
לא נורמלים
אבל מי
בדיחה – כול המסגרת מסביב…… מלבדהחלפת השבויים האזרחים בעד מחבלים-מטרה נעלה (לאזרחי ישראל התמים נחטפו מהבית לא משדה הקרב…..)