מרים אלסטר, פלאש 90

משפחות הנופלים לנתניהו: "אין לכם שום מנדט לעצור עד להשלמת היעדים"

משפחות חללי צה"ל מפורום הגבורה שלחו הבוקר מכתב לראש הממשלה ולשרי הקבינט ובו הם דורשים מהממשלה לעמוד ביעדי המלחמה ולהשלים את המשימה שילדיהם החלו, ולא לעצור עכשיו • "אל תחמיצו את השעה להכרית את הרשע עד תומו"

כתבות נוספות בנושא:

משפחות פורום הגבורה, אשר מאגד בתוכו את משפחות חללי צה"ל שנפלו במלחמה, פנה הבוקר (שלישי) במכתב לראש הממשלה ולשרי הקבינט בדרישה להמשיך את הלחימה בעוצמה. המכתב נשלח על רקע הדיווחים על צמצום הלחימה בעזה, וכן בעקבות האירועים אתמול בעזה ושיגור הטילים לעבר המרכז והשפלה. במכתבם דורשים המשפחות השכולות מנתניהו וחברי הקבינט לעמוד בייעדי המלחמה ולהשלים את המשימה שבה החלו הבנים שנפלו.

במכתבם, כותבים ההורים השכולים כי "בואכה היום ה-95 למלחמה, מעל 70 התרעות ברחבי הארץ, שוב מטח כבד למרכז, שוב שמות של ילדים אהובים ש"הותרו לפרסום", שוב עשרות לבבות מרוסקים של משפחות, ובתוך כל זאת לשמוע כי "עוברים משלב התמרון האינטנסיבי בעזה לפעולות מיוחדות". אנו, כמאה נציגי משפחות שכולות של חיילי צה"ל וכוחות הביטחון שנפלו במערכה הנוכחית, פונים אליכם בשנית".

"בנינו ובנותינו הגיבורים יצאו לקרב כאיש אחד בלב אחד, כדי לנצח, להחזיר את הביטחון וההרתעה ולהשיב את החטופים הביתה. העם כולו התלכד סביב החיילים וחיבק אותם בחיבוק אוהב, יודע שמערכה קשה לפנינו ומפלצת הטרור שנבנתה במשך עשרות שנים לא תוכרע ביום אחד. למרות כל הקושי, כולם מלוכדים ונחושים בעורף ובחזית, העם חזק והרוח איתנה. אנו, הורי החיילים, מחזקים את ידיכם ונותנים לכם את הגיבוי המלא להמשיך בעוצמה, לעמוד ביעדי המלחמה שהגדרתם, ולהשלים את משימתם של בנינו שנפלו", מוספים ההורים השכולים במכתבם.

עוד נכתב במכתב לרוה"מ וחברי הקבינט, "ביום כזה של אבידות נוספות, ההודעה בתקשורת על צמצום הלחימה משדרת רפיסות וחולשה, מגבירה את תעוזת אויבינו, ומרחיקה את מדינת ישראל מהחזרת השבויים הביתה. היעלה על הדעת לסיים את התמרון מבלי שצה"ל ניקה את רפיח? האם ייתכן שציר פילדלפי יישאר בידי החמאס? היעמדו עוד מנהרות שדרכם מוזרמים נשק ואמצעי לחימה? אין לכם שום מנדט לעצור עד להשלמת היעדים. כמאמר מרדכי לאסתר : "אם החרש תחרישי בעת הזאת – רווח והצלה יעמוד ליהודים ממקום אחר". אל תחמיצו את השעה להכרית את הרשע עד תומו".

"אנו מבקשים ודורשים מכם לחזור מההצהרות שנשמעו היום, ולהמשיך את הקו בו נקטתם עד כה, כפי שהבטיח ראש הממשלה: "אני אומר לכל המשפחות של יקירינו שנפלו במלחמה: אנו עושים הכל להיות ראויים לקורבנם וגבורתם. לא נעצור עד השלמת המשימה! אין שום תחליף לניצחון! עד אחרון המחבלים – כל חמאס בני מוות. צה"ל ימשיך לשלוט ביטחונית בעזה כדי למנוע טרור ממנו". בשם בנינו הנופלים, אנו פונים אליכם, מנהיגי העם, ומחזקים את ידיכם לקיים את ההבטחה, ולהמשיך במלחמה עד לניצחון. העם כולו מאוחד מאחוריכם", כותבים ההורים בסיום מכתבם.

נציין כי אתמול הגיעו נציגי משפחות הפורום לכנסת, נפגשו עם חברי כנסת ושרים שונים וכן השתתפו בוועדות השונות של הכנסת. במהלך דיון בוועדת החוקה חוק ומשפט אמרה ורד, אחותו של רס"ן יהודה כהן הי"ד, כי יש היחלשות בלחימה. "אנחנו רואים את הכמויות של החיילים שמשתחררים, אנחנו מרגישים באוויר את ההיחלשות ואנחנו רוצים לבוא ולהגיד: אין לזה מקום, אין אפשרות שאנחנו נחזור אחורנית", אמרה ורד. צורית פינגשטיין, אימו של מעוז הי"ד שנפל בקרב דיברה בוועדת הכספים והוסיפה "לא תהיה לי בחיים נחמה כי אני מתגעגעת כ"כ לילד שלי, אבל תהיה לי נחמה לאומית שאני אדע לא היה לשווא".

מצאתם טעות בכתבה? דווחו לנו >

3 תגובות
הכי מדורגות
חדשות ביותר ישנות ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות

כול אכבוד למישפח אלוחמים ואשכולים לא עוצירים את אמילחמה בעזה עד אמת אחרון של חמס ענייה וסיניואר הם בנה מות

כל "אכבוד" לצ'יפופו, עילג ואנלפביית.

אין מנדט אחד לנתניהו!!! רק בני גנץ יוביל את ישראל

כתבות חדשות באתר

איש של אנשים: הסיפור מאחורי הלב הפועם של מלון נוף כינרת
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
"יכול לבצע עבודות רציניות": כתב אישום חריג חשף תכנית אלימה בתשלום
בהמלצת השירות החשאי: טראמפ החליף מטוס בדרכו מטורקיה לארה"ב
המחלה התגלתה במהלך חתונת הבן: הרב יעקב בן שלמה ז"ל הותיר שבעה יתומים
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
עוצמה חריגה: הותקפו גשרים בעומק איראן, תנועת הרכבת הושבתה
משמרות המהפכה: תקפנו בתגובה בסיסים אמריקניים בבחריין ובכווית
מודיעין עילית: הסתיימו ימי השבעה – שמונה יתומים שבו לבית ריק
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
פעילי ימין שהו לילה שלם בחרמון הסורי שבשליטת צה"ל | פרסום ראשון
איראן מאיימת: מצר הורמוז ייפתח רק בתנאים שלנו, נגיב לכל תקיפה
חסר תקדים: "תעזרו ליתומים האלו המתוקים והאהובים" גדולי התורה בסרטון משותף
מ
תוכן מקודם
בשיתוף המחלקה
המסחרית
CENTCOM בגל תקיפות עצים; טראמפ מאיים: "בכל פעם שיפגעו בנו - נכה פי 20" | התיעודים
חוק יסוד לימוד התורה: מבוי סתום בקואליציה בעקבות התנערות הליכוד מהסיכומים

הכתבות המעניינות ביותר

"כׇּל רֹדְפֶיהָ הִשִּׂיגוּהָ": המלחמה שמלכדת את החומות / דעה
הרמב"ם היומי • הלכות שביתת יו"ט פרק ח' • צפו
הרמב"ם היומי • הלכות שביתת יו''ט פרק ח' • צפו
וַיְהִי בֹקֶר יוֹם חֲמִישִׁי • כותרות העיתונים – כ"ד בתמוז ה'תשפ"ו
וַיְהִי בֹקֶר יוֹם חֲמִישִׁי • כותרות העיתונים – כ"ד בתמוז ה'תשפ"ו
השיעור היומי: הרב דוד חבושה • צפו
השיעור היומי: הרב דוד חבושה • צפו
אושר בקריאה ראשונה: כספים שהרשות הפלסטינית מעבירה לעזה יקוזזו מכספי הסילוקין
טרגדיה בבאטומי: ישראלי כבן 66 אותר ללא רוח חיים בלובי מלון בגאורגיה
דריכות שיא בישראל: ארה"ב מחזירה מטוסי תדלוק למזרח התיכון; צה"ל נערך להסלמה
ארה"ב בהודעה רשמית: פתחנו בגל תקיפות נוסף נגד יעדים באיראן
טראמפ באנקרה: "אני מטרה מספר אחת לחיסול של איראן"
וואטסאפ

חדש באתר

WhatsApp Image 2025-01-23 at 11.16
"יכול לבצע עבודות רציניות": כתב אישום חריג חשף תכנית אלימה בתשלום
WhatsApp Image 2026-07-09 at 09.20
בהמלצת השירות החשאי: טראמפ החליף מטוס בדרכו מטורקיה לארה"ב
9799102 (1)
עוצמה חריגה: הותקפו גשרים בעומק איראן, תנועת הרכבת הושבתה
צילום מסך 2026-07-09 085516
משמרות המהפכה: תקפנו בתגובה בסיסים אמריקניים בבחריין ובכווית

המיוחדים

קיפקעס | מי יקח קרדיט אחרי הכישלון ומי נעדר מהמחאה?
קיפקעס | מי יקח קרדיט אחרי הכישלון ומי נעדר מהמחאה?
צילום מסך 2026-06-18 022446
הרבי מליובאוויטש עצר אותי ושאל שאלה ששינתה את חיי | ראיון מרתק
WhatsApp Image 2026-06-11 at 09.35
בוגרת הפרקליטות יוצאת למלחמה: "המדינה מענישה נשים חרדיות בגלל בעליהן"
WhatsApp Image 2026-06-08 at 10.08
רעידת אדמה משפטית: בוגרת הפרקליטות יוצאת למאבק נגד סנקציות הדיור - ומאיימת בבג"ץ

גלריות

מראות הילולת הצדיק מעג'ור צילום ארי קופרשטוק (24)
גלריה מסכמת: אלפים בהילולת הצדיק מעג'ור זצוק"ל
הכתרה של הגאון רבי הלל דייטש לרב שכונת אלעד (10)
הגאון רבי הלל דייטש הוכתר לרב שכונת אלעד החדשה
1O0A5337
שמחת בית מישקולץ: המונים בשמחת נישואי נכדת האדמו"ר ממישקולץ
ממצא היסטורי וסגירת מעגל בקעמפ הראשי של רוסיה -3-001 (66)
ממצא היסטורי וסגירת מעגל בקעמפ הראשי של רוסיה

עיתוני היום

וַיְהִי בֹקֶר יוֹם חֲמִישִׁי • כותרות העיתונים – כ"ד בתמוז ה'תשפ"ו
וַיְהִי בֹקֶר יוֹם חֲמִישִׁי • כותרות העיתונים – כ"ד בתמוז ה'תשפ"ו

ברוכים הבאים!

לגלישה באתר נקי מפרסומות קופצות ובאנרים, היכנסו באמצעות חשבון הגוגל שלכם.

דיווח על סרטון

מה ברצונך למצוא?

יש לך משהו דחוף לומר לנו?

הדואר
האדום

צירוף קובץ עד גודל של 5 מגה
Hide picture