הלוחמה הפסיכולוגית שמנהל חמאס מול ישראל נחשפת, במסמך שמצא צה"ל באחת המנהרות של חמאס מפורטות הנחיות לאנשי הארגון כיצד לנהל את הלוחמה וההתשה הפסיכולוגית והנפשית נגד אזרחי ישראל.
בצה"ל מעריכים כי המסמך שנמצא במקום בו שהה סינוואר בעבר ובמיקום אסטרטגי בעזה, נכתב על ידי אחד מבכירי הארגון. במסמך ההנחיות מפורטות האסטרטגיות של חמאס, בין השאר הוא מורה על המשך הפצה של תמונות וסרטוני חטופים ישראלים, בשל הלחץ הפסיכולוגי שהם יוצרים. עוד נכתב כי יש לעשות הכול כדי להגביר את הלחץ הפסיכולוגי על גלנט.
עוד נאמר במסמך שפורסם על ידי עמית סגל בחדשות 12 כי יש להמשיך בקו שנתניהו נושא באחריות למה שקרה, מאז שמחת תורה ועד היום. כמו כן הנחו בארגון לפגוע בנרטיב הישראלי, לפיו הפעולה הקרקעית משרתת את החזרת החטופים. מלבד זאת מציין המסמך כי השסע בחברה הישראלית, הוא נושא שגם בו כדאי להתמקד.
הרושם הוא שארגון הטרור מעוניין מאוד במה שחלקים בתקשורת הישראלית עושים, הגברת הלחץ על הממשלה סביב נושא החטופים, האשמת נתניהו, ואמירות שהלחימה בעזה מסכנות את החטופים. יש שהגדילו לעשות ואף מכניסים מורך לב בישראלים, ואומרים כי אי אפשר לנצח את חמאס.





















בטוח שמישהו מחמאס כתב את המסמך? נשמע כאילו נכתב על ידי המפגינים בבלפור. ודי לחכימא ברמיזה
מטורף להבין את זה, כאילו התקשורת שומרת איתם על קשר
מעניין, מה שכותב סינוואר זה בדיוק מה שאומרים המפגינים בקפלן וערוצי הטלוויזיה. יש תאום ביניהם?
תשאל את בעלה של ברסלר..אה הוא בממתינה עם יחיא..תנסה פעם אחרת..
מי היועץ שלהם? קוראים לו רונן אולי?