במהלך ישיבת הממשלה שהתקיימה היום (ראשון) ממנה נעדר ראש הממשלה בנימין נתניהו בגלל "שפעת קלה" ומי שניהל אותה היה שר המשפטים יריב לוין – שר הביטחון יואב גלנט השיב למבקריו בממשלה על מסיבת העיתונאים בשבוע שעבר – שבה הצהיר כי יסכים לקדם את חוק הגיוס רק אם תהיה עליו הסכמת כל מפלגות הקואליציה, כולל המחנה הממלכתי של בני גנץ.
גלנט אמר כי "אני מצטער לאכזב חלק מהאנשים כאן, מקומי בליכוד ואשאר בליכוד". השר עמיחי שקלי שאל את גלנט: "מה הייתה תכלית מסיבת העיתונאים?". גלנט השיב: "בין חברי הכנסת ושרי הממשלה יש אנשים שתוקפים את צה"ל. זה חמור בדרך קבע, על אחת כמה וכמה בשעת מלחמה. תפקידי הוא להגן על החיילים גם מהתקפות מבית". כך דווח בוויינט
לדברי שר הביטחון, "כל חבריי למפלגת הליכוד בעד צה"ל חזק ומנצח. צה"ל צריך מאות ואלפי לוחמים כדי לנצח. אני מציע למי שנמצא במערכת הפוליטית להפסיק לתקוף אחד את השני וללמוד מהלוחמים".
בהמשך, השר מאיר פרוש מתח גם הוא ביקורת מרומזת על גלנט ואמר: "הדברים של שר הביטחון נכונים. רק חבל שזה נעצר בתקשורת". גלנט השיב לו: "קדמו לזה חודשיים של דיונים".
לפי דיווח בכאן 11, הנוכחים בישיבת הממשלה מספרים על ניהול אפקטיבי של השר יריב לוין שהחליף הבוקר את נתניהו: "ישיבת ממשלה הקצרה בשנה האחרונה, פחות משעה של דיון מהיר ותכליתי".





















יריב לוין ראש הממשלה הבא
סוף סוף התחיל לעניין את פרוש עוד כמה דברים חוץ מהבן שלו באלעד
גלנט,לאתרג זה לא להגן. מספיק להשתחוות לאלופי הפיקוד.