לאחר מספר שבועות של חסימת הסיוע, הרב שמואל אליהו שליט"א שלח תפילה מיוחדת "לצדיקים ההולכים לעצור את שיירות האספקה לעזה".
את התפילה פתח הרב: "לשם יחוד קודשא בריך הוא ושכינתיה, הריני בא לעצור משלוח ציוד ואוכל לאויבי ישראל בעזה, לקיים מצוות לא תחנם ומצוות לא תעמד על דם רעך ומצוות ואהבת לרעך כמוך".
"אנא ה', חזק את עם ישראל והולך אותם קוממיות וקיים בהם ובני ישראל יצאים ביד רמה, והכנע את כל אויבינו תחתינו, ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם. אמן" – כך לשון התפילה.
בתנועת צו 9 המובילה את חסימת הסיוע כבר מספר חודשים הודו לרב על החיזוק המשמעותי וקראו לציבור להצטרף לחסימת הסיוע: "יש למניעת הסיוע לחמאס חשיבות עצומה" – אמרו בתנועה.
הם קראו: "לכל מי שעם ישראל חשוב לו": "הצטרפו אלינו לפחות לאחת החסימות. רק לחץ על החמאס יביא להשבת החטופים בע"ה".





















הוא מבין מה זה " יחוד קודשא בריך הוא ושכינתיה"? יודע מה דעת הנודע ביהודה בענין זה ? מוטב שיתעסק בעניני עירו וישאיר לגדולי תורה הוראות בענינים תורניים.
אתה יודע מה דעת האריז"ל בזה?
צריך להיות מטומטם אמיתי בשביל לבזות ת"ח בטענות טפשיות
רק בגלל שהוא לא מהמגזר שלך
אתה יודע מה דעת האריז"ל בעניין?
מאיפה החוצפה לבזות ת"ח בטענות אויליות
רק בגלל שהוא לא מהמגזר שלך?
בוש והיכלם לך
על בזיון תלמיד חכם
יישר כוח גדול לרב!
הרב שמואל אליהו תלמיד חכם וצדיק
ויבווש לו המגיב שתחתי