ח"כ אריה דרעי, השותף בקבינט המלחמה, לא משתתף במשך מספר שבועות בדיונים על שחרור החטופים מעזה, כך מדווח הערב (רביעי) ירון אברהם בחדשות 12.
לפי הדיווחים, דרעי לא מגיע לדיונים, הן המצומצמים והן הרחבים, המתקיימים כל העת בנוגע לעסקת חטופים. בדיווח בערוץ 13 נאמר כי דרעי אף החזיר את הטלפון האדום המיועד לשיחות מסווגות.
גורמים במערכת הביטחון אמרו שהם 'מרגישים בחסרונו, זקוקים לכובד משקלו בהתייעצויות האלה', כך לפי העיתונאי ירון אברהם.
בשבוע שעבר שיגרה סיעת ש"ס מכתב לראש הממשלה בנימין נתניהו, לקראת נסיעתו לארצות הברית. במכתב, העניקה הסיעה גיבוי נרחב לעסקת חטופים וקראה לנתניהו "לא להירתע מהקולות בקואליציה המתנגדים לעסקה".
"אנו סבורים כי התנאים שנוצרו כעת בעקבות הלחץ הצבאי המבורך והחיסולים הממוקדים, יוצרים עיתוי ראוי להגיע לעסקה השומרת על האינטרסים הביטחוניים החיוניים של ישראל ומחזירה את החטופים הביתה", נאמר במכתב.
עוד כתבו: "סיעת ש”ס קוראת לך לא לחשוש מהקולות בקואליציה המתנגדים לעסקה ומחזקת אותך להמשיך לפעול באחריות למען מצוות פדיון שבויים שאין למעלה ממנה, וכפי שמרן רבנו עובדיה יוסף זצ״ל הורה לנו תמיד, לעשות הכל למען פדיון שבויים".
בתחילת השבוע נחשפה הקלטה של ח"כ משה גפני בשיחה עם משפחות חטופים. בהקלטה נשמע גפני אומר כי במפלגתו סבורים שצריך ללכת לעסקת חטופים כעת, “בכל מחיר”.





















אם ירון אברהם מפרגן זה רק מראה כמה דרעי שמואלן שאת הדירה שלו לא היה מוכר ואומר בפני הקונה עסקה עכשיו בכל מחיר. לאיזה עיוורון הגענו .כמה נזק עוד יעשו על גב החטופים בשביל להראות טוב בערוצי התבהלה ששונאים את נתניהו כי הוא בצד החרדים והמסורתיים שמקבלים במה דרכו להיות קצת במרכזי השלטון שרוקנו מכל תוכן על ידי ברק שהבין כבר משנת ה80 לאן זה הולך . וכך עשה מהפכה משפטית רק שזה עדיין לא מספיק להם מפחד הרפורמה.שאז תחזור הסמכויות לשלטון.
מה הקשר להביא דברי גפני בכתבה של דרעי זה כמו להביא את לפיד בכתבה של נתניהו
איך הוא אוהב את זה לעשות את עצמו מסכן, ותקראו לי….
יופי מצוין שילך דרעי הזה שמאלן רופס שתמך באוסלו ושבוי עמוק בקונספציה
הגיע זמן פיגלין
מה לא ברור? ש"ס מפלגה לא ציונית.
דרעי פרסם היום בכל האתרים שחייבים להתייעץ איתו….
חבל שהתייעצו איתו באוסלו!
מנין לכם מה יש בכל האתרים?
אבל יחי…
נמאס ממנו שילך כבר הביתה!!!!!
משמת רבי יהודה נסתתמו למכלוף שערי בינה ועצה
הוא צודק שם אין קומבינה חבל על הזמן
שילך לאן שירצה וכמה שיותר רחוק אולי לאוסלו שם יבין את המהלכים המדממים שהוא גרם. הוא גורם שציבור גדול לא מצביע ולא יצביע לשס
תודה רבה דרעי עכשיו יש מקום פנוי לבן גביר
תודה רבה דרעי ..בן גביר יש עכשיו מקום פנוי בשבילך
רק אם זההנכון
לא סומכים על דרעי….
בזמן האחרון משהו מריח מסריח
במהלכים שלו….
הבוחרים של ש"ס מתעוררים,
פוקחים עיניים ..
ולא יבחרו בהם בכל מחיר…
אדון דרעי לא מספיק לך מה מעלת עד עכשיו כמה עיניים גדולות יש לך די מספיק מנצל עוני של אנשים כאילו דואג להם תוריד את הכיפה ותלבש כובע ט מ ב ל .