ראש הממשלה, בנימין נתניהו, ושר האוצר, בצלאל סמוטריץ', קיימו הערב (ראשון) ישיבת עבודה נוספת עם צוותיהם , בנושא ההיערכות והכנת התקציב המדינה לשנת 2025.
הישיבה התקיימה ללא הגורמים המקצועיים הבכירים במשרד האוצר האמונים על בניית התקציב בפועל, ובראשם ראש אגף התקציבים יוגב גרדוס, מי שממונה על תקציב המדינה לפי החוק, כך דווח באתר בוואלה.
לפי הודעת לשכת ראש הממשלה, במהלך הפגישה, נידונו לעומק נושאים מהותיים הקשורים למסגרות התקציב השונות והחלופות האפשריות לבנייתו, כאשר המטרה המרכזית היא לתמוך במאמצי המלחמה הן בחזית והן בעורף ולהביא לקידום ולצמיחה של המשק הישראלי.
ההחלטות הנכונות והתקציב המתוכנן ישפיעו באופן ישיר על היכולת של הממשלה להתמודד עם האתגרים הביטחוניים והכלכליים כאחד.
כמו כן, במהלך הישיבה סוכם כי התקציב יועבר לאישור סופי עד לסוף שנת 2024, דבר אשר יאפשר לממשלה לפעול בצורה מסודרת ויעילה, תוך כדי תכנון מעמיק של המשאבים הנדרשים לצורך מענה לצרכים הדחופים של המדינה.





















כתבות יחצ בגרוש