יו״ר יהדות התורה, השר יצחק גולדקנופף התייחס היום (שלישי) בכנס חתימת הסכם הגג בעיר נתיבות, לעסקת החטופים שעל הפרק ולחסימות הכבישים והשביתות שקיים השמאל.
בדבריו אמר השר: "הקב"ה אמר: "קול דמי אחיך צועקים אלי מן האדמה". הכרנו את הפסוק הזה כביטוי לדרישת נקמה על דמם של נרצחים חפים מפשע – הדם זועק. השבוע קיבלנו פרשנות נוספת ומוחשית לכך שדמי אחינו זועקים אלינו מן האדמה – מן המנהרות".
הוא ציין כי "מתחת לאדמת עזה נמצאים החטופים והחטופות. לצערנו, לא רק אלו שכבר אינם בין החיים, ה׳ יקום דמם, אלא גם דמם של החיים זועק אלינו מן האדמה. 101 החטופים ממתינים ומתחננים והעולם שותק. העולם עומד מנגד".
גולדקנופף הביע תמיכה בלתי מסוייגת בנתניהו וואמר כי "ראש הממשלה וממשלת ישראל לא מניחים דקה לעסוק בנושאים הללו. אל תטעו, אין כאן עסקה שאנחנו מתנגדים לה. אין עסקה כלל כי החמאס מתנגד לה!".
לסיום אמר, "החטופים זועקים אלינו ואומרים: תצעקו ותזעזעו את השמיים! לא באמצעות חסימת כבישים ושביתות, אלא שנעשה כל שביכולתנו להרעיד את השמיים ואת הארץ בתפילה וזעקה, כדי שכל החטופים שנותרו בעזה יחזרו במהרה למשפחותיהם".





















בדיוק לקרוע את השמים בתפילות וזעקות אנה ה' הושיע נא אנה ה' הצילה נא אנה ה' הצליחה נא אף אחד בעולם לא יעזור רק אחד רק ה' .
גולדקנופף הפעם צודק.
אבל, בקשר לחוק הדיור הציבורי שהוא ביטל, אכזב אותנו מאוד. גרם למסכנים צער וכאב לב. בלי רחמנות. גולדקנופף, אפשר עוד להחזיר את החוק. חודש אלול, חודז הרחמים.
ככה זה, רוזי, הא?
קשה להגיד משהו טוב בלי לצרף לו "אֲבָל"…
צער וכאב לב ממש.