נשיא טורקיה השתלח בנאומו בעצרת האו"ם בניו יורק האו"ם בישראל והתבטא כהרגלו באנטישמיות. בפתח דבריו אמר כי "האו"ם הפך לגוף לא מתפקד, אנחנו לא יכולים להשאיר את השלום העולמי כבן ערובה של חמש חברות מועצת הביטחון. התמונות מבתי המעצר בישראל מעידות על גודל הדיכוי שאנו מתמודדים עימו".
בדבריו טען כי "עזה הפכה לבית הקברות הגדול בעולם לנשים וילדים. למה האו"ם מחכה כדי לעצור את רצח העם והברבריות והקרימנליות שמתרחשות שם? ישראל מאיימת לגרור את כל האזור למלחמה עבור מטרות פוליטיות".
עוד הוסיף בדברי הנאצה: "אלה שפועלים למען הפסקת אש ממשיכים להעביר נשק לישראל כדי שתמשיך בטבח. החמאס כבר אמר פעמים רבות שהוא מסכים להפסקת אש, אבל ממשלת ישראל ממשיכה לרצוח בצורה נבזית. כפי שהיטלר נעצר בשם האנושיות – גם נתניהו וארגון הרצח שלו צריכים להיעצר בשם האנושיות. עומדים לצד העם בלבנון שמטווח על ידי ישראל
שגריר ישראל לאו״ם דני דנון מסר בתגובה: "יש מחבלים שחוטפים אזרחים למנהרות בעזה, יש מחבלים שיורים טילים מלבנון ויש את ארדואן שמגיע כל שנה לאו״ם ומפיץ שנאה טהורה נגד מדינת ישראל. ארדואן הוא מחבל בחליפה! אולי כדאי שנזכיר לו את הפעולות של טורקיה מול טרור קיצוני".





















דת גורמת לעיוורון
מי שמדבר הוא נראה 2 טיפות מים כמו היטלר עם השפמנון שלו
יש לירות כמה כדורים במצח של ארדואן
גם ארדואן הרוצח הזבל יגיע יומו בעזרת השם