תאונת דרכים קטלנית אירעה הבוקר מעט לאחר השעה 06:00 בין שני כלי רכב בכביש 40 סמוך לצומת משאבים. גורמי ההצלה הוזעקו למקום ונאלצו לקבוע את מותו של גבר כבן 24 שאותר ללא סימני חיים עם חבלה רב מערכתית. שני בני אדם נוספים נפצעו באורח קשה ובינוני בתאונה.
ממד"א נמסר כי חובשים ופראמדיקים של מד"א מדווחים על גבר בן 24 ללא סימני חיים עם חבלה רב מערכתית וקובעים את מותו במקום. צוותי מד"א נוספים מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח סורוקה 2 פצועים, בהם: במסוק מד"א-הצלה אייר גבר כבן 20 במצב קשה, עם חבלה רב מערכתית ובניידת טיפול נמרץ אישה בת 18 במצב בינוני, עם חבלות בבטן.

ד"ר רמי אברמסקי רופא במד"א וחובש רפואת חירום מאיר בוחבוט סיפרו: "מדובר בתאונת דרכים קשה מאוד בין 2 כלי רכב פרטיים עם פגיעות פח קשות מאוד. כשהגענו למקום ראינו 3 פצועים, כששניים מהם לכודים בתוך הרכב. אחד הלכודים גבר בן 24 היה ללא דופק וללא נשימה עם פציעה רב מערכתית. ביצענו בדיקות רפואיות ולצערנו נאלצנו לקבוע את מותו במקום. במקביל צוותים נוספים העניקו טיפול רפואי ל-2 פצועים נוספים, תוך כדי פעולות החילוץ של לוחמי האש הענקנו לגבר טיפול רפואי ראשוני ולאחר שחולץ פינינו אותו במסוק מד"א-הצלה אייר שנחת על הכביש בסמוך לאירוע לבי"ח סורוקה כשמצבו קשה. צוות נוסף של מד"א פינה את הצעירה בניידת טיפול נמרץ לבית החולים כשמצבה בינוני."

שמחה מוזסון חובש איחוד הצלה מסר: "מדובר בזירת תאונה קשה עם מעורבות שני כלי רכב – למרבה הצער נקבע מותו של אחד הנהגים בזירה עקב אופי הפציעות הקשות מהן סבל. כמו כן הענקנו סיוע רפואי בזירה לשני נפגעים (גבר ואישה בגילאי ה25) שמצבם מוגדר קשה ובינוני שפונו להמשך טיפול בבית החולים. צוותי כיבוי פעלו בזירה עקב אופי התאונה".
מכבאות והצלה לישראל נמסר כי לוחמי אש סיימו את פעולות החילוץ בתאונת דרכים שהתרחשה על כביש 40, לכיוון משאבי שדה. ברכב אחד חולץ נהג במצב קשה, ועוד אדם בהכרה. ברכב השני חולץ אדם ללא רוח חיים. הפצועים הועברו לטיפול מד"א להמשך טיפול רפואי. לוחמי האש סיימו את פעולות החילוץ במקום והם פעלו במקצועיות ובמהירות, תוך שמירה על בטיחות הנפגעים והצוות.
דוברות המשטרה מעדכנת כי בעקבות התאונה הקשה הכביש חסום בשני הכיוונים וציבור הנהגים מתבקש לא להגיע למקום ולבחור בדרכים חלופיות.





















