הליכוד בתגובה לבן גביר, שהודיע הערב (חמישי) כי יפרוש מהממשלה יחד עם שרי עוצמה יהודית בעת אישור ההסכם עם ארגון הטרור חמאס: "מי שיפרק ממשלת ימין יזכר לדיראון עולם".
"בניגוד לדבריו של בן גביר – העסקה הקיימת מאפשרת לישראל לחזור ללחימה בערבות אמריקנית, לקבל את הנשק ואמצעי הלחימה הדרושים לה, למקסם את מספר החטופים החיים שישוחררו, לשמור על שליטה מלאה בציר פילדלפי ובחיץ הביטחוני שעוטף את כל רצועת עזה, ולקבל הישגים ביטחוניים דרמטיים שיבטיחו את ביטחון ישראל לדורות".
כזכור, בן גביר הודיע הערב על התפטרותו: "אני עדיין קורא לראש הממשלה להתעשת, להימנע מהעסקה הנוראית הזו, ולנקוט בצעדים הללו, שיובילו להכרעת חמאס ולשחרור חטופינו מבלי להיכנע לו".
"אם הוא לא יעשה זאת, כאמור, עוצמה יהודית בראשותי לא תפיל את נתניהו, ולא תפעל יחד עם השמאל ומטרותיו נגד הממשלה, אך היא לא תוכל להיות חלק מממשלה שתאשר עסקה שמהווה פרס אדיר לחמאס, ושעלולה להביא עלינו את אסון השבעה באוקטובר הבא – ותפרוש ממנה”.





















בן גביר צודק ,נתניהו מפיל את עצמו וזה הסוף של הליכוד
ביבי זה לא ימין
עד עכשיו היה צריך כבר למוטט את חמאס
משום מה הצבא לא קיבל פקודה לכבוש ולחסל את חמאס .
זה לא ממשלת ימין .
בן גביר יהיה ראש הממשלה הבא בעזרת השם
אתמול האמנת לנתניהו היום לבן גביר הוא אשם שלא פרש מזמן ושותף מלא מלא גם הוא בנט כמו הליכוד
צריך ריסטארט פוליטי משפטי תקשורתי וכו' מלא כמו שהיה בצרפת ובגרמניה ב1945 אחרת כלום