שר התקשורת שלמה קרעי ("הליכוד") מדבר בפודקאסט "מעריב", על תוכניותיו לשינוי פני התקשורת בישראל.
הוא סיפר כיצד הגיע לתפקיד שר התקשורת. "יום לפני השבעת הממשלה קרא לי ראש הממשלה ואמר לי, 'אני צריך אותך במשרד התקשורת'. הוא חיפש מישהו שהוא יכול לסמוך עליו. אני לא מכיר את אף אחד מהערוצים, לא רואה אותם".
קרעי למד בישיבה חרדית והתגייס לצבא. "זה לא מקובל בישיבה חרדית. התגייסתי בגיל 17. תמיד הבנתי שאני רוצה לשלב תורה ועבודה, תורה ודרך ארץ, ושהגיוס הוא חשוב. אני מבין את הצד השני שאומר שמי שתורתו אומנותו ילמד, אבל אני לא תכננתי שתהיה תורתי אומנותי".
קרעי סיפר על העיסוק שלו בגימטריות, והביא לדוגמה גימטריה על טראמפ. "ראיתי שדונלד טראמפ בגימטריה זה 'משיח בן דוד'. אני אמרתי עליו שהוא כמו כורש בזמנו, שנתן ליהודים לעלות ולבנות את בית המקדש השני. אנחנו רואים את החיבוק והאהבה שלו לעם ישראל".
אתה חושב שצריך לגרש את תושבי עזה? נשאל והשיב:"אמרתי בכנס התיישבות לפני יותר משנה – יש לנו מושג בתלמוד 'כופין אותו עד שיאמר רוצה אני'. אנחנו צריכים לפעול בכל דרך כדי שכל אותם שונאי ישראל, שיונקים מחלב אמם את השנאה לעם ישראל, לא ישבו על גבולותינו".
קרעי הסביר כי הוא מדבר על סגירת החדשות והאקטואליה בעברית בלבד. "כל שאר הדברים – תרבות, מורשת, חדשות בשפות זרות כמו רוסית, אמהרית וערבית – יישארו ואפילו יתחזקו. הרי אין את זה מספיק בשוק הפרטי".





















ה' שולח לנו את טראמפ כהכנה לביאת משיח כדי להתחיל לנקום בגויים
ברמב"ם ובעוד מקורות ביאת המשיח תתחיל בהדרגה ועולם כמנהגו נוהג.
אולי מתחילים שלב של הורדת מעט שיעבוד מלכויות, ומלחמה בשמאל העולמי והארצי
טראמפ לא שווה בגימטריה למשיח בן דוד.
ט=9
ר=2 בצמצום
א=1
מ=4
פ=8
סכ"ה 24
משיח בן דוד
מ=4
ש=3
י=1
ח=8
ב=2
נ=5
ד=4
ו=6
ד=4
סכ"ה 37
קרעי תלמד חשבון אח"כ תעבור לגימטריה ועד אז תעזוב את משרד התקשורת
למה אתה סתם מלכלך?
הוא לא התכוון גימטריא קטנה, אלא גימטריה מדוייקת
אבל לא טראמפ לבד, אלא דונלד טראמפ, שזה יוצא בגימטריא בדיוק כמו המילים משיח בן דוד
ב"ה
למה?, לגופו של חשבון הוא צודק:
משיח בן דוד – 424
דונלד טראמפ – 424
דונלד טראמפ
424
יצאת פיתה
"דונלד טראמפ" זה בגימריה "משיח בן דוד"
לא שאני חושבת שהוא המשיח… ממש לא
אולי הוא החמור הלבן של המשיח
אבל במחינת גימטריה זה שווה
הלוואי ונזכה במהרה ללביאת גואל צדק
לא גימטריא קטנה..תקשיב לפני שאתה תוקף
איך אפשר בכלל להשוות את המשיח לטראמפ אם כל הכבוד ובאמת מגיע לו, אי אפשר להשוות אותו בכלל
יגרום שהמשיח יבוא..חלילה לא שהוא המשיח
למה? הוא עושה מצוות או משהו כזה?