יו"ר ועדת החוץ והביטחון, ח"כ יולי אדלשטיין, השיב הבוקר במענה לשאלות משפחות חטופים בדבר של ב' של עסקת החטופים: "עלתה שאלה דומה ביום חמישי ועניתי מה שעניתי, והיו הרבה פירושי רש"י ואבן עזרא, רמב"ן ורמב"ם על הדברים שאמרתי אבל אני בדרך כלל משתדל לומר את האמת".
אדלשטיין אמר הבוקר כי בניגוד להכחשות של לשכת רה"מ התברר כי אכן החלו מגעים על שלב ב' בעסקה: "חוץ מהמקרים שאני טועה אני בדרך כלל צודק, אמרתי שכן עוסקים בשלב ב', היה ספק לגבי אמינות דבריי עד שהגיעו ויטקוף ורוביו ואישרו שמה שדיברתי היה נכון."
בשבוע שעבר אמר אדלשטיין למשפחות חטופים כי מתקיימים דיונים על שלב ב' של עסקת החטופים, אמירתו עוררה סערה לאחר שבישראל טרם אישרו את קיום המגעים מול חמאס והמתווכות. לשכת ראש הממשלה אף הוציאה הודעת הכחשה לדברים בה נכתב כי לא החלו השיחות על שלב ב'.





















חצוף שהוא משתמש במפרשי התורה ומצד שני יוצא נגד לומדי תורה
מדליף הגיע הזמן לפטרו