ג'וואד נסראללה, בנו של מזכ"ל חיזבאללה (שחוסל) חסן נסראללה, התראיין לערוץ "אל-מנאר" וחשף פרטים על התקופה האחרונה בחיי אביו. לדבריו, לאחר חיסול פואד שוכר, נקלע נסראללה לדיכאון, שניכר גם בזמן מתקפת הביפרים. בתו, זיינב, ציינה כי אביה היה מעורב בחיי משפחתו למרות היעדרויותיו, ופיצה על כך באמצעות אחיו, ג'וואד. היא הוסיפה שנסראללה היה עייף מאוד מהתקופה שמתחילת המלחמה ועד מותו, וכי בכה על הצעירים שנפגעו במתקפת הביפרים, וראה בכל צעיר את בנו.
ב-5 באוקטובר 2024, התרחשו בלבנון פיצוצים במכשירי קשר וזימוניות, שגרמו למותם של 25 איש ולפציעתם של 608 נוספים, רובם פעילי חיזבאללה.
"מתקפת הביפרים", השפיעו עמוקות על נסראללה, שהביע צער עמוק על אובדן הצעירים, וראה בכל אחד מהם את בנו. המידע המובא כאן מתבסס על דיווחים מערוץ "אל-מנאר" ומקורות נוספים, אך יש לזכור כי חלק מהמידע עשוי להיות מושפע מהשקפות פוליטיות ואידיאולוגיות של המקורות המדווחים.





















ראה בכל אחד את בנו…
ראינו איך האגגים הללו מתייחסים לידיעה על מות בניהם בפועל…
ע"ע הנייה ימ"ש…
הכינו לבניו מטבח – בעוון אביהם המרצח…
רוב בניו וקניניו מהרה כעשן יכלו בעז"ה.