כונני הצלה הוזעקו לרחוב הרב דסלר בבני ברק בעקבות דיווח על תאונת דרכים. יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, העניקו הכוננים טיפול רפואי לילד בן 6 עם חבלת ראש, והוא פונה במצב קשה להמשך טיפול בבית החולים שיבא בתל השומר.
חובשי הצלה חיים שפיצר והערשי קראוס מדווחים: "כשהגענו לזירת תאונת הדרכים, מצאנו הולך רגל, ילד בן 6 הסובל מחבלת ראש קשה לאחר שנפגע מרכב. יחד עם חובשים ופראמדיקים של הצלה ומד"א, הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני, הכולל קיבוע וחבישות, והוא פונה במצב קשה להמשך קבלת טיפול רפואי בבית החולים שיבא בתל השומר".
יעקב מלכה, חובש מיחידת האופנולנסים של איחוד הצלה שהגיע ראשון למקום מסר: "מדובר בילד הולך רגל שנפגע מרכב ובעקבות כך נחבל בראשו. הענקתי לו טיפול רפואי בזירה שכלל קיבועים וחבישות ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים תל השומר כשהוא מחוסר הכרה ומצבו מוגדר קשה".





















צומת הרחובות שם נהפך לשוק מכירות מסכן חיים
לסגור את השוק לאלתר
זה קרה בצומת דסלר סעדיה גאון אן שם שום מכירות
כל יום שילד הולך רגל לא נפגע מרכב בבני ברק זה נס בפני עצמו…
ממש כך
פחד של ממש, ילדים קטנים עוברים כבישים ללא מבוגר
כל נהג מתחיל יודע שהמצב בבני ברק מצד בטיחות בדרכים הוא קטסטרופלי!!!
וזה שלא קורות יותר תאונות ח"ו, זה נס גלוי.
כתושב ונהג הרבה שנים בבני ברק הילדים צריכים יותר לדעת את מסוכנות הכביש , וגם קומץ נהגים צריכים לדעת את אחריות הנהיגה שאין כזה דבר למהר בכביש גם אם הנהג מאחורה ממהר ומצפצף
אני גר שם סמוך למקום בצומת של דסלר פינת סעדיה גאון יש שם תאונות כל יומיים אמבולנסים על בסיס יומי אני כבר יודע לזהות לפי הרעש של הפיצוץ שקרתה תאונה ברוב המקרים זה בין כלי רכב כריות אוויר פצועים קל וכבר כמה פעמים שזה קורה עם ילדים קטנים ונגמר בניסים למשל שהקורקינט מעוך ומפורק והילדה ניצלה וכדו חוץ מהמקרה הזה שראיתי הצומת הזו בתוכנית מזמן אמורה להיות מרומזרת ולא ברור העיכב