אתמול, הובילה יחידת ממת"ש (-מנגנון משטרתי לתיאום ושיתוף פעולה עם המשטרה הפלסטינית) מחוז ש"י מבצע ממוקד בשיתוף פעולה עם שוטרי מרחבי שומרון ויהודה, חבלני מג"ב איו"ש, המנהל האזרחי וצה"ל.
לצד פעילויות מבצעיות בתחנות המחוז, פעלו יחידות המודיעין והחקירות לאיתור כלי רכב גנובים, להסגרתם ולהחזרתם לבעליהם החוקיים. במסגרת הפעילות, הוסגרו 30 רכבים וכלים הנדסיים מאזורים שונים, ביניהם חברון, יריחו, קלקיליה, טול כרם ועוטף ירושלים. לאחר שהועברו למעברים באיו"ש, הכלים נבדקו על ידי חבלני מג"ב איו"ש ושוטרי מחוז ש"י, ובסיומה של הבדיקה זומנו בעלי הכלים לקבלתם.

משטרת מחוז ש"י תמשיך לפעול, בשיתוף כלל גורמי הביטחון והאכיפה, נגד חוליות גנבי הרכב, לסכל את פעילותן, להביא את המעורבים לדין ולספק ביטחון ושירות לאזרחי מדינת ישראל.





















אם היו ערנים הרכבים לא עוברים וככה לא היו צריכים להחזיר אותם בשביל להצדיק את הקיום שלנו אז נאפשר להם להעביר אותם ואחר כך נחזיר אותם מפורקים ויהיה גיבורים חחחחחחחחח
מאוחר מידי ומעט מידי זה הכמות שנגנבת כל יום..
הרכב מגיע שחוט יותר טוב שהיה נשאר שם כעת לתקן אותו צריך חלקים ו יגנבו עוד אחד