כוחות משטרה והצלה גדולים הוזעקו הלילה (בין שבת לראשון) ליער חורשים שבשרון בעקבות דיווח על רכב שהוצת במטע זיתים. בשטח נמצא רכב בוער ובתוכו שני נוסעים, שלצערם לא שרדו את השריפה.
חובשי מד"א שהגיעו למקום דיווחו כי גילו את הנפגעים עם כוויות חמורות וללא סימני חיים, ומותו של השניים נקבע במקום. פאראמדיק מד"א אורי שגב וחובש בכיר במד"א אפי לוי סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו רכב בוער, כשניתן היה לגשת הבחנו ברכב בשני נוסעים עם כוויות ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם."
חובשי מד"א נוספים, רונלד קייקוב וכרמל שפירא, ציינו: "הגענו לשטח החקלאי וראינו רכב פרטי שעולה בלהבות. לאחר פעולות כיבוי נמרצות נמצאו בתוך הרכב 2 נפגעים ולאחר בדיקות רפואיות למרבה הצער לא נותר לנו אלא לקבוע את מותם."
כוחות מכבאות והצלה מתחנת פתח תקווה פעלו לכיבוי האש שהתפשטה גם לעצים ולצמחייה שמסביב לרכב. רב-רשף עמית לובינר סיפר: "בהגיענו למקום זיהינו רכב בוער כליל שסביבו החלה בעירה של עצים וצמחייה. במקביל לפעולות הכיבוי בוצעה סריקה ברכב ואותרו בני אדם ללא רוח חיים."
המשטרה פתחה בחקירה ובודקת את נסיבות האירוע כחשד לרצח. בהודעתה נמסר: "שוטרי תחנת קאסם איתרו כעת בשטח פתוח בין כפר ברא לקאסם, רכב שרוף ובו על פי החשד עצמות אדם. המשטרה פתחה בחקירת הנסיבות, תוך העברת הממצאים למכון לרפואה משפטית לשם השלמת הליך הזיהוי."




















