לאור ההתפרעויות של גורמי שמאל הבוקר בירושלים שכללה הצתות במספר מוקדים ברחבי ירושלים, שירות הביטחון הכללי החל לחקור את האירועים והוא צפוי להתערב בהבאתם לדין.
מוקדם יותר הבוקר הכריזו כמה ארגוני שמאל קיצוני על "יום שיבוש" ומחאות מול בתיהם של נבחרי ציבור, מפגינים הגיעו אל מול ביתו של השר רון דרמר וכרזו קריאות נגדו.
קומץ נוסף טיפס על גג הספרייה הלאומית בגבעת רם והתבצר במקום ולא נענה לדרישת השוטרים לרדת מהגג. המוחים הניפו שלטים נגד הממשלה ועשו שימוש ברימון עשן. 13 מהמפגינים במקום נעצרו.
שריפה הוצתה סמוך לביתו של ראש הממשלה ברחביה וצוות האבטחה בסיוע לוחמי האש פעלו לכיבוי הדליקה. בניינים באזור פונו מתושביהם מחשש לאסון עם התגברות הלהבות.
חברי כנסת ושרים קראו למצות את הדין עם הפורעים, חלקם כינו את מעשיהם כפעילות טרור וקראו לשב"כ להתערב ולהביא למיצוי הדין עמם.





















סתם שאלה למה לא היה מעצר מנהלי
אין להם כיפה
לא הם לא יעצרו או שכן וישוחררו מיד כדי להראות שפועלים נגדם. מה שמדהים אותי יותר ערוץ 12 וכתבים מטעמם כל יום יש פה כתבות מטומטמות מסיתות לא מעניינות ,אבל ארוע טרור יהודי נגד יהודים כלום נדם קולם ,אין מילים מזעזע.