על רקע הדיווחים על מגעים להסכם, רה"מ נתניהו, שר הביטחון, שר החוץ, הרמטכ"ל, ראש השב"כ וראש המל"ל ביקרו היום בדרום סוריה. זו הסיבה לביטול עדותו של נתניהו היום.
ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקר היום (ד׳) באזור החיץ בסוריה, יחד עם שר הביטחון ישראל כ״ץ, שר החוץ גדעון סער, הרמטכ״ל רא״ל אייל זמיר, ראש השב״כ דוד זיני, מ״מ ראש המל״ל, גיל רייך, שגריר ישראל בארה״ב, יחיאל לייטר, מפקד פיקוד הצפון, אלוף רפי מילוא, מתפ״ש, אלוף רסאן עליאן ומאו״ג 210, תא״ל יאיר פלאי.
בפתח הביקור, ראש הממשלה הגיע למוצב צה״ל שם ערך תצפית על הגזרה, ולאחר מכן קיים דיון ביטחוני.
בנוסף, ראש הממשלה נפגש עם לוחמים בסדיר ובמילואים, שיבח את פעילותם במהלך המלחמה ובשמירה על הביטחון במרחב, והשיב על שאלותיהם.
לאחר הדיווח בלבנון על הסיבה לדחיית הפגישה בין וויטקוף לח'ליל אל-חיה, בכיר אמריקני אומר: הפגישה בין וויטקוף להנהגת חמאס בטורקיה לא נדחתה בגלל לחץ ישראל. הסיבה לדחיה היתה ביטול הפגישה בטורקיה בין וויטקוף לבין נשיא אוקראינה זלנסקי שהיתה הסיבה המרכזית לנסיעה





















אם הם ביקרו וכולם יודעים זה לא חשאי
טיול שנתי?יפה