מאות כלי רכב לא תקינים עברו מבחני רישוי במכון הרישוי "בחן" בחיפה והורשו לצאת לכביש בניגוד לחוק, כך מפרסמים הערב (שלישי) לראשונה ב N12. על פי החשד, חלק מכלי הרכב קיבלו אישור יציאה לכביש בלי להגיע לטסט. צו מנהלי הוצא נגד המכון.
שני בוחנים, פקידה במכון ובעלה נעצרו בחשד למעורבות בהעברת כלי הרכב שלא עמדו בדרישות הבטיחות. השבוע הם שוחררו למעצרי בית, ועל פי גורמים בימ"ר את"ן כתב אישום יוגש נגדם בימים הקרובים.
הארבעה חשודים בקשירת קשר, לקיחת שוחד, סיכון בטיחותי של נוסע, קבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות, זיוף בנסיבות מחמירות וקשירת קשה להונאה ופשע.
עו"ד רועי קרן, המייצג את הפקידה ובעלה החשודים בפרשה, מסר: "למרשיי אין כל קשר לפרשה והם נעצרו על לא עוול בכפם. לא בכדי בית המשפט הורה על שחרורם לאחר ימים מועטים של מעצר. אנו בטוחים כי בתום החקירה התיק ייסגר מחוסר אשמה".





















נתפס…. וגם נתפס…… מי שיודע ברוב רוב מכוני הרישוי כך הדברים מתנהלים.
אם הערבים שלוקחים כסף ומעבירים טסט….
זהו? כל הכבוד על המעצרים אבל מה עם שאר המכונים? חייבים מבצע משמעותי יותר.