לוחמי ומתנדבי זרוע היישובים של מג"ב חוף עצרו אתמול (רביעי) בשעות אחר הצהריים חמישה ערבים שוהים בלתי חוקיים שהסתתרו ביער פלך, הסמוך לאחיהוד. החשודים, תושבי אזור חברון, שהו בישראל ללא היתרים כחוק.
קרדיט: דוברות המשטרה
הכוחות פעלו במשותף עם פקחי רשות הטבע והגנים, ובמהלך הסריקה ביער איתרו זולות ואוהלים שבהם לנו החמישה. בחיפוש שנערך במקום נתפס חומר החשוד כחומר אסור. עם תום הפעילות המבצעית פירקו פקחי רשות הטבע והגנים את המבנים שהוקמו בשטח.
החשודים הועברו לחקירה בתחנת גליל מערבי של מחוז חוף, ובסיומה נכלאו. היום פנתה המשטרה לבית משפט השלום בעכו בבקשה להארכת מעצרם – ובית המשפט נענה לבקשה.





















בכפר קאסם ובמיוחד במדרחוב מתגוררים מעל אלף שוהים בלתי חוקיים ו המשטרה לא עוצרת אף אחד גרימ ומסתובבים באופן חופשי לחלוטין י פתאומ מכריזים על תפיסת מספר שוהים שזה שולי ו ברגע שאדמ מעסיק חלק מהמ הוא נשפט ונעצר האמ זה פתיון או זה מדיניות ??