גורם ביטחוני ישראלי אמר היום (ראשון) לערוץ הסעודי "אל-חדת'", כי המנהיג העליון של איראן, מוג'תבא חמינאי, אינו שוהה כיום בשטח איראן. על פי הדיווח, אותו גורם טען כי ההודעות המיוחסות לחמינאי אינן נכתבות על ידו, אלא בידי אחמד וחידי ובכירי משמרות המהפכה.
עוד נטען כי באיראן מתנהלים מאבקי כוח פנימיים חריפים, העלולים לערער את יציבותם של משמרות המהפכה. לדבריו, ארצות הברית אינה מעוניינת במעורבות ישראלית במבצע הצבאי נגד איראן, גם אם טהרן תבחר לתקוף את ישראל.
לפי הגורם, ישראל הציעה לממשל האמריקני להצטרף למתקפות על איראן, אולם ממשל הנשיא דונלד טראמפ דחה את ההצעה. עם זאת, הובהר כי אם איראן תתקוף את ישראל, קיימת אפשרות שישראל תצטרף ללחימה.
עוד אמר הגורם כי מערכת הביטחון בישראל נמצאת בכוננות גבוהה, הן בתוך המדינה והן מחוצה לה, בשל ההערכה שאיראן עלולה להפעיל לא רק טילים וכלי טיס בלתי מאוישים, אלא גם את שלוחותיה באזור. לדבריו, איראן אף תכננה לבצע התנקשויות באישים ישראלים בתל אביב כנקמה על חיסולו של עלי חמינאי.





















אירן תשלם ביוקר .היא מיתפרקת עד סוף השנה
רק שלא נגלה שהוא מאושפז אצלנו ומקבל טיפול להצלת חיים מטובי הרופאים.
הוא עם 72 בתולים
למה בכל כתבה חוזרים שלוש פעמים על אותו הדבר, בכותרת,בהקדמה ובכתבה עצמה. אנחנו מבינים כבר בפעם הראשונה, למה לחזור שלוש פעמים ?