מאות בני אדם, משפחה וחברים ליוו היום (ראשון) למנוחות את הנער בנימין אחימאיר בן ה-14 הי"ד שנעדר ביום שישי האחרון בעת שרעה את צאנו. גופתו אותרה במהלך השבת לאחר חיפושים נרחבים.
פתח את משא ההספדים, הרב הראשי לישראל הרב דוד לאו שזעק מנהמת לבו: "ריבונו של עולם, בקש עבדיך, ראה את בניך, זו לא הפעם ראשונה שאנחנו נפגשים כאן אל מול נרצחים שרק מבקשים לכונן את עפרה של הארץ. אני רואה את הפנים התמימות והטובות ואומר ריבונו של עולם אלה ילדיך".
אמו של בנימין, מרים. ספדה לו בדמעות: "בחרת את הלב התמים, להיות קרבן ציבור בשביל כולנו, עולה תמימה שעולה כולה אליך לכפר עלינו. כמה לב היית ביני, תמיד חשבת על אחרים, תמיד לקחת את כולם בחשבון, דאגת לא להעליב אף אחד, אפילו לא בצחוק".
אחיו אחינועם ספד לו: "ביני אח שלי האהוב והמתוק. תמיד היית הרוח החיה בבית, מי שעוזר לכולם ומאחד את כולם. תמיד היית רוצה שנטייל איתך ואני כמו טיפש לא היה לי זמן לזה, אני מצטער ביני. תמיד היית עוזר לי".
הסבתא דבורה זווארץ ספדה: "ביני המתוק שלנו, הנכד החייכן, המצחיק וטוב הלב שלנו, אנחנו לא מאמינים שהחוויות והשיחות שלנו איתך ישארו רק בזיכרון. אומרים שאתה נער, ילד, היית ענק, הלב של המשפחה, עם ישראל איבד אותך".
בהמשך ספד לו בדמעות הרב אורי צוקר, מחנכו של בנימין בישיבת לב חדש בשילה: "נפלת לפני בני עוולה. כולנו רוצים 'אל נקמות השם' מהרוצחים והחברים שלהם. אבל כ'נפול בפני בני עוולה' זה כף הדמיון, רק נדמה לנו שהוא נפל בפני בני עוולה, הוא לא נפל לפני בני עוולה. מי שלוקח נשמות זה לא ערבים, זה רק אחד, רק השם יתברך לוקח נשמות".





















כאב עצום ובלתי אפשרי.. שנזכה לחזות בנקמת דמו במהרה בימינו אמן
לא תשקר ולא תחמוד!!!!!
לא טיטור ולא תיקום!!!!!!!