יו"ר סיעת יהדות התורה ח"כ מאיר פרוש מתייחס היום (שלישי) לאפשרות של ריצה נפרדת של אגודת ישראל ודגל התורה בבחירות הקרובות לכנסת, ואמר כי הוא לא מעודד את זה אך הנושא עדיין לא עלה.
בראיון לקול חי אמר, "אנחנו מנהלים שיחות גלויות ופתוחות עם דגל התורה, ישבנו אתמול והנושא לא עלה שם, כאשר הם יגיעו אלינו ויאמרו שהם רוצים להתפלג נצטרך לכלכל את צעדינו ונדע מה לענות להם. אני לא הולך לעודד את זה". הוא הוסיף: "בשלוש סבבי הבחירות גדלנו במספרים מכובדים".
על הטענה של דגל התורה כי יהיו חסידים שיצביעו הפעם עבור איתמר בן גביר ענה פרוש: "מעולם לא הצקתי לדגל התורה בעניין קולות, להזכירכם שלפני שתי מערכות בחירות היה דאבל ביתד על כל ההישגים שהיו ביו"ש והיא ניכסה את זה לעצמה, אז אם היה חסר במערכת בחירות אחת זה לא אומר שדגל התורה איבדה קולות. יש לנו מטרה להביא כמה שיותר קולות מכל מקום אפשרי".
פרוש התייחס להתפרקות הממשלה: "אני אמרתי שאם נכה ונכה בממשלה הזו, בסוף זה יתמוטט. ידענו שזו דרך הפעולה והגענו לתוצאה יותר מהר ממה שחשבנו. בחודשים האחרונים ידעתי לומר שזה כן יהיה קצר יותר ממשלת נתניהו-גנץ".
לדבריו "אנחנו חדורי מטרה להביא 61 בבחירות הקרובות, אנחנו צריכים לשדר את זה בכל מקום, זו הדרך היחידה להצליח".
הוא התייחס לשותפות עם נתניהו: "מי שהיום עם נתניהו עושה טובה בעיקר לעצמו. אין לנו אלטרנטיבה אחרת. יש עתיד רוצים תחבורה ציבורית בשבת, ליברמן רוצה אותנו במזבלה וכן האלה. לא אמרתי שהליכוד צדיקים גדולים, אבל זו לא האג'נדה שלהם כל הדברים האלה".





















מי שמצביע בן גביר לא מצביע מאהבת מרדכי הציבור הכלל חסידי לא מרגיש מיוצג ושלא יבלבלו את המוח גדולי ישראל (עין ניר ברקת ומשה ליאון ועוד ועוד) פתאום מותר הכל