מתוך הפייסבוק של נתניהו
בימין חוגגים הלילה (חמישי) את המסר שהעבירו השופטים במשפט נתניהו לפרקליטות, לפיו נתניהו ככל הנראה לא יורשע בסעיף השוחד שהוכנס למשפט במסגרת תיק 4000, כך שהמשמעות היא שההרשעה היחידה שרה"מ עלול לספוג היא בהפרת אמונים. בימין הפיצו את הסרטון מדבריו של נתניהו לפני כ-5 שנים, עם המסר המוכר: "לא יהיה כלום כי אין כלום".
"רבים מכם שואלים מה יהיה?", נראה אומר נתניהו בסרטון שהפיץ במערכת הבחירות אחרי פתיחת משפטו. "אז אני רוצה להרגיע אתכם: לא יהיה כלום, כי אני יודע את האמת. מדינת ישראל היא מדינת חוק, החוק אומר שמי שקובע אם יש ראיות לכאורה נגד ראש הממשלה זה היועץ המשפטי לממשלה – והוא מתייעץ עם פרקליט המדינה".
"פרקליט המדינה אמר רק לאחרונה בכנסת שכמחצית מהמלצות המדינה מסתיימות בלא כלום. אז אל תהיו במתח, המלצות יהיו, שלטים בנוסח "ביבי אשם עד שתוכח חפותו" גם הם יהיו. לחצים פסולים – גם הם יהיו, אבל אני בטוח שבסופו של יום הגורמים המשפטיים המוסמכים יגיעו למסקנה אחת – אין כלום", הוסיף נתניהו לסיום. הלילה נראה כי ישראל מתקרבת לרגע שבו יתברר שנתניהו צדק.
ח"כי הימין חגגו אחרי הדיווח על המסר של שופטי נתניהו. בועז ביסמוט כתב: "שחקו אותה מופתעים – הצדק יוצא לאור. אחרי מאות מיליוני שקלים שבוזבזו בניסיון נואש לתור אחרי כל פיסת שחיתות בסביבתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, לא נמצא דבר. כפי שאמרת, אדוני ראש הממשלה, לאורך כל הדרך – "לא יהיה כלום, כי אין כלום"!". השר אלי כהן הוסיף: "נורות אזהרה בוהקות הבהבו מעל חקירות נתניהו לכל אורך הדרך. כל מי שעיניו בראשו יכל לראות את שלל החורים וסימני השאלה בתיקים שהם חסרי תקדים. שמח שהאמת מתחילה להתבהר".





















ביבי נרדף על ידי 22 חקירות מטופשות.
וואו איזו תפנית בעלילה
מרתק
יש מצב לספויילר???