עיריית בני ברק מודיעה על מעבר לשלב השני והמשמעותי בפרויקט ציר חזון איש. לאחר תקופה ממושכת של עבודות עומק לחידוש תשתיות המים והביוב, הפרויקט מתמקד כעת בשדרוג פני הרחוב, במטרה לשפר את איכות החיים והבטיחות של התושבים.
הפעימה השנייה תעניק לציר חזון איש מראה חדש וסביבה נעימה יותר, הכוללת החלפת מדרכות, ריהוט רחוב חדיש (ספסלים ופחים) והתקנת עמודי תאורה מתקדמים המחוברים לרשת העירונית. שתילת עשרות עצים חדשים ובטיחותיים המותאמים למרחב העירוני, כחלופה לעצי הברכיכיטון הישנים שהוגדרו כמסוכנים. סלילת אספלט רציף ואיכותי במקום אבני המשתלבות במרכז הנתיבים, קרצוף וריבוד, וסימון פסי האטה לפי תקני הבטיחות.
העבודות במקטע שבין הכניסה לבית העלמין (אבני החושן) לרחוב דבורה הנביאה נמצאות בעיצומן. המקטע עד רחוב דבורה הנביאה צפוי להסתיים במלואו תוך ימים ספורים. כדי למזער את הפגיעה בשגרת החיים, כלל העבודות מתבצעות בשעות הלילה בלבד (22:00 עד 05:00).
ראש העיר חנוך זייברט, הודה לתושבים על הסבלנות שהפגינו בחודשים האחרונים וציין כי פרויקט זה הוא נדבך מרכזי בחזון העירוני לפיתוח תשתיות.





















ליתר דיוק!!!
העבודות מתבצעות בין השעות 7:00 ל 17:00
הכל שקר שקרים לא יעשו כלום רק כסף וכסף והם עובדים משעה 7 בבוקר עד 10 הפסקה כמובן ושעה 1 עד 4 שיתפוצצו הדיירים והתושבים של בני ברק