צילום פלסטיני, מתוך הרשתות החברתיות
ביום שישי האחרון, בכביש 444 בסמוך לתחנת הדלק דור אלון שבפאתי טייבה, הגיעו ביוזמה של וועד העם בטייבה כמה עשרות ערבים שחסמו את הכביש, כשלדבריהם הם מוחים על צווי הריסה וקנסות שניתנו לתושבים מטייבה על בנייה בלתי חוקית בסמוך לכביש 6.
במהלך החסימה, הגיע נהג יהודי למקום שיצא מהרכב ודרש מהשוטרים לפנות את החסימה כדי שיוכל להמשיך בנסיעה, אך אז הותקף על ידי הפורעים.
בסרטון שפורסם מהמקום נראה אחד הערבים מיידה אבן לעבר רכבו של היהודי, ושוטר שרץ לעברו תופס אותו ומשחרר אותו מיד. שניות לאחר מכן החל שוב אותו ערבי לרוץ יחד עם ערבים נוספים לעבר הרכב, אולם בינתיים נהג הרכב המשיך בנסיעה והתרחק מהמקום.
מהמשטרה נמסר לקול היהודי בתגובה כי "מדובר בסרטון חלקי, שאינו משקף כלל את התמונה המלאה. ככל שתוגש תלונה במשטרה, הרי שזו תיבדק ותטופל בהתאם".





















משטר טיפש
הכי טוב להיות ערבי במדינת ישמעל..היהודים פה סוג ב
אתה בטוח שאתה לא ערבי?
כוונתו לתעודת זהות ערבית. הערבים נהנים פה מכל ההטבות. לך תראה איזה בתים יש להם וכמה עולה להם המחיה. אפילו במבה וקולה עולה שמה יותר זול.
אני לא מאשים את השוטרים, בג"ץ קושר להם את הידיים.
תסתכלו בהפגנה בגרמניה מה שוטר עשה למפגין שישב בכביש, כמעט שבר לו את היד, איזה צרחות המפגין הוציא מהגרון, משהו פחד.
גם השוטר ערבי…מה ציפיתם?
וגם הרופא…וגם הרוקח…וגם האחות…וכו'. ועל מי יש לנו להישען? על אבינו שבשמיים. בלבד!
לצערינו זה המצב, עכשיו יש להם חג ואנחנו פשוט מרגישים את זה בכל דבר תחבורה, רפואה, בניה, וכו'וכו'