הבוקר (חמישי) עלו חברי הכנסת החרדים – יו"ר דגל התורה חבר הכנסת משה גפני, יעקב אשר, אורי מקלב, יצחק פינדרוס ואליהו ברוכי למעונו של גאון ישראל מרן הגר"ד לנדו שליט"א לקבלת ברכה והתייעצות בעניינים שעל סדר היום.
בתיעוד בלעדי שהגיע ל'חדשות JDN' נראה מרן הגר"ד לנדו מגיב לח"כים שטענו כי נמצאים בבעיות גדולות שלא היו פעם. "זה לא רק אתם, אבל אתם מייצגים את כולם", אמר מרן לחבר הכנסת.
בתוך כך, במהלך הביקור התייחס מרן גם לאירועים נגד התפילה בהפרדה ביום כיפור האחרון בכיכר דיזנגוף בתל אביב ואמר: "החילונים של היום הם פעוטות שנשבו. פעם ניסו להכעיס, היום הם סוג אחר של חילונים".
לאחר הביקור במעונו של הגר"ד, עלו חברי הכנסת למרנן ורבנן הגרמ”ה הירש, הגרב”ד פוברסקי, הגרמ”צ ברגמן והגר”י זילברשטיין שליט"א לביקור חג ולהתברך על העניינים העומדים על סדר היום.

























מאן מלכי רבנן