כוחות צה"ל פועלים בימים האחרונים בגזרת חאן יונס, וכובשים אט אט גזרות נוספות במרחב. על פי הערכות לחמאס יש ארבע גדודים של לוחמים בעיר.
הערב (רביעי) אמר ראש הממשלה בנימין נתניהו: "שני עדכונים קצרים: אמש אמרתי שכוחותינו יכולים להגיע לכל מקום ברצועת עזה. עכשיו הם מכתרים את ביתו של סינוואר. אז ביתו איננו מבצרו, והוא יכול לברוח, אבל זאת רק שאלה של זמן עד שנשיג אותו".
נתניהו התייחס גם לסוגיית הביקורים של נציגי הצלב האדום אצל החטופים המוחזקים בידי חמאס. לדברי רה"מ הוא אמר לנשיאת הצלב האדום כי עליה לפנות לקטאר ולדרוש מהם להפעיל לחץ על חמאס בעניין.
רה"מ: "דבר שני, אנחנו מפעילים לחצים כדי לאפשר את ביקורי הצלב האדום אצל חטופינו. בהמשך לכך, שוחחתי היום שוב עם נשיאת הצלב האדום ואמרתי לה שתפנה לקטאר, שהוכח שיש להם מנוף לחץ על חמאס, ותדרוש ביקורים של הצלב האדום אצל חטופינו, וכמובן אספקת תרופות עבורם".





















אתה האיש הנכון במקום הנכון .אין שני לך .חזק ואמץ.
בלי ביקורים של אותו האיש האדום, אין דלק!!!!!!!!!!!!!!!