דובר משמרות המהפכה לפני זמן קצר
ברקע העיכוב בתגובה האיראנית לחיסולו של מנהיג חמאס איסמעיל הניה בטהרן, דובר משמרות המהפכה, מוחמד עלי נעיני, סיפק היום (שלישי) אמירה לא בלתי מעניינת וטען כי "תקופת ההמתנה לתגובה האיראנית נגד ישראל עלולה להיות ארוכה".
בדבריו אמר כי ישנה אפשרות שתגובתה של איראן לחיסול הניה לא תהיה חזרה על פעולות קודמות, אלא משהו חדש ואחר.
מוחמד עלי נאייני טען כי "העם האיראני יודע שמנהיגי הכוחות המזוינים נמצאים ברמות הגבוהות ביותר של קבלת החלטות, הם מעריכים את כל המצבים, מקבלים החלטות מדויקות ומחושבות ומשנים את חישובי האויב באמצעים יעילים". לדבריו, "לא השארנו שום התקפה על מטרות איראניות ללא תגובה, ועל האויב להמתין לתקיפות מחושבות ומדויקות בזמן המתאים".
אמש, שר ההגנה של איראן עזיז נסיר זאדה אמר בנאום הכניסה לתפקידו כי "ישראל חצתה את הקווים האדומים של תקיפה ישירה". הוא הוסיף כי "אפעל במשרד לחיזוק יכולת המדינה, שמירה על ריבונותה והכפלת הכוח שלה. המטרה העיקרית שלנו היא לחזק את כוח ההרתעה שלנו, המונע מאויבים לפלוש לריבונותנו".





















יש לו בעיות עיכול, בעית לחץ דם, ואעפולים (עיין בפרשת התוכחה). הוא לא יחזיק מעמד הרבה זמן עד שיקרה לו משהו ב"ה. אירן הולכת פייפען בקרוב בע"ה.
למה שמים סרטון ללא תרגום???!!!
היינו שהם התקפלו מהרעיון של מתקפת טילים על ישראל?