בטקס שחרור מזעזע וחסר רחמים הציג ארגון הטרור חמאס את החטופים ואחד מדוברי החמאס ביקש מאלי שרעבי שישתף את הרגשות שלו. שרעבי אמר שהוא מצפה לפגוש את אשתו והילדים. רק בבית החולים התבשר שרעבי כי אשתו והילדים נרצחו בביתם בבארי.
שרעבי אמר לכוחות צה"ל שהוא מצפה לפגוש את אשתו ובנותי "אלי חוזר ממציאות בלתי אפשרית אחת בשבי, אל מציאות קשה ביותר בישראל," מסרו בקיבוץ בארי. "מציאות בה היקרות לו מכל אינן בחיים – אלי איבד ב-7.10 את בנותיו נויה (16) ויהל (13) ואת אשתו ליאן (48), אשר נרצחו בביתן בבארי בטבח הנורא. אחיו, יוסי שרעבי ז"ל, נרצח בשבי, וגופתו עודנה מוחזקת בעזה. אנחנו נחבק וניתן לו את המעטפת הטובה ביותר שניתן".
האח שרון, שנאבק למען שחרורו, סיפר: "אלי הוא השריד האחרון של משפחת שרעבי שעדיין חי בשבי עזה. איבדנו ארבעה מבני המשפחה. סביב שולחן שבת – חסרים חמישה כיסאות. שעל ארבעה מהם – לעולם לא יתיישבו".





















איזה השפלה עיקר שהם חזרו בחיים ובעזרת השם כולם יחזרו בקרוב
הלווי.כול.הממשלת.הפשע.המחדלית.כולל.חמור.ביבי.היתה.שבויה.בידי.חמאס.בעזרת.השם.יתברך.שמו.לעד.א.מ.ן
ימח שמם ויאבד זיכרם!
זכור