כלי תקשורת בתימן דיווחו הלילה (מוצ"ש) על כמה תקיפות של מטוסי קרב של פיקוד מרכז בצבא ארה"ב על אזור נמל התעופה בחודיידה. סוכנות הידיעות החות'ית 'אל מסירה' דיווחה כי נמל התעופה הותקף לפחות שלוש פעמים הלילה.
מטוסי חיל האוויר האמריקני ממריאים הלילה לתקיפות בתימן
בנוסף הטלוויזיה התימנית דיווחה על חמש תקיפות נוספות במחוז מארב. על פי דיווחים בתקיפות אלה חוסלו כמה מפקדי שטח וגורמים חשובים במערך שיגור הטילים של החות'ים. בנוסף דווח על תקיפה של מפקדות ומחסני נשק במחוז אל-ג'וף ביומיים האחרונים.
רשת אל-ערביה דיווחה אמש כי מפקד חיל הים של החות'ים, מנצור א-סעדי, נפצע בתקיפה האמריקנית על נמל חודיידה.

מטוסי חיל האוויר האמריקני ממריאים הלילה לתקיפות בתימן
רשת CNN דיווחה כי משרד ההגנה האמריקני החליט על שליחת נושאת מטוסים שנייה לאזור פיקוד מרכז כדי לסייע בלחימה מול החות'ים.
נציין כי מתחילת התקיפות של ארה"ב על החות'ים לפני כשבוע פיקוד מרכז של צבא ארה"ב תוקף בתימן מידי יום כמה פעמים. סנטקום פרסם את תיעוד המראת המטוסים לתקיפה בתימן הלילה תחת הכותרת: "24/7" ואכן התקיפות מבוצעות ללא הפוגות.
הבוקר שיגרו המורדים החות'ים בתימן טיל בליסטי לעבר מדינת ישראל, בעקבות השיגור הופעלו אזעקות במספר מרחבים ברחבי המדינה. בחסדי שמיים הטיל יורט מחוץ לגבולות ישראל.
כלי תקשורת בארץ דיווחו בסוף השבוע שעבר כי האמריקנים העבירו מסר לישראל כי עדיף שתמנע לעת עתה מתקיפות כנגד החות'ים, "תשאירו אותם לטיפולנו" היה המסר האמריקני. בבחינת 'ה' ילחם לכם ואתם תחרישון'.
עד כה החות'ים דיווחו על 53 מחוסלים בתקיפות האמריקניות ומעל ל-100 פצועים. המורדים לא חושפים את שמות המחוסלים בקרב שדרת הפיקוד שלהם עד כה.





















53 זה לא מספיק ולא ראוי למעצמה כזאת, כאשר נשיא המעצמה הגדולה מאיים זה צריך להסתיים לפחות ב3000 הרוגים, אחרת הם לא יבינו במה מדובר, הם הרי פרא אדם, ופרא אדם דינו כחיה מזיקה
איזה יופי סרטוני ההפצצות! הם ממש מגוונים עם איזורים שונים בנושאת המטוסים ועם זוויות צילום שונות ממש תענוג!!!
יש להכות בחזירים לא להרפות עד זוב דם וכל הכבוד לזמיר ה' ישמורך מכל רע יש להכות כמה שיותר החותים יש להם כח בגלל הגת