כוחות פיקוד מרכז של צבא ארה"ב ממשיכים בתקיפות כנגד מטרות של המורדים החו'תים בתימן מידי יום. כלי תקשורת המזוהים עם החות'ים דיווחו על 12 תקיפות אמריקאיות שבוצעו אמש במחוז צעדה, כולל תקיפה נוספת על בית החולים א-רסול אלאעט'ם לטיפול בסרטן.
המראת מטוסי הקרב מנושאת המטוסים 'הארי טרומן' הלילה
פיקוד מרכז של צבא ארה"ב (CENTCOM) פרסם הלילה את תיעוד המראת מטוסי הקרב מסיפונה של נושאת המטוסים 'הארי טרומן' תחת הכיתוב: "תנו להם גהינום 'הארי'". הדברים מתכתבים עם הבטחתו של טראמפ להוריד גהינום על החות'ים אם לא יחדלו מתקיפת ספינות אמריקניות וישראליות בים האדום.
המורדים החות'ים בתימן אישרו כי שבעה מקציניהם נהרגו בימים האחרונים, כך דווח היום. בהודעתם לא ציינו החות'ים היכן ומתי אירעו מקרי המוות, והסתפקו בהצהרה כי הקצינים נהרגו "בחזיתות התהילה והכבוד".
מתחילת החודש דיווחו החות'ים על שישים הרוגים בשורותיהם, רובם אנשי צבא, מתוכם ארבעים וחמישה קצינים שנהרגו מאז החלו התקיפות האמריקניות האחרונות בתימן.
אתמול שיגרו המורדים החות'ים טיל בליסטי לעבר ישראל בשעות הערב. הטיל יורט בחסדי שמיים ללא נפגעים אולם רסיסים אותרו בכמה אזורים ברחבי הארץ.
בתגובה לתקיפות האמריקניות, הודיעו החותים כי תקפו את נושאת המטוסים 'הארי טרומן' ואת ספינות הקרב שלה באמצעות טילים בליסטיים, טילי שיוט וכטב"מים מתאבדים.
החות'ים הבהירו בהודעה רשמית שפרסמו כי "ימשיכו למנוע ניווט ישראלי ולכוון ללב ליבה של הישות הכובשת עד להפסקת התוקפנות והסרת המצור על רצועת עזה".
במטרה להעביר מסר של אזהרה לציר הרשע באזור, מטוסי F-15E סטרייק איגל של חיל האוויר האמריקאי ביצעו אתמול טיסות מעל אזור האחריות של הפיקוד המרכזי של ארצות הברית.

























נמשיך להביא לכם תהילה ןכבוד תוכלו ליצור קשר עם סנטקום לתהילה וכבוד נוספים וכן להארכת התהילה ןהכבוד וכן לתופסת נפך בתהילה וכבוד עד שיאמרו ששפתותיכם די
חחחחח.
מורידים עליהם אש גהינם כמה ימים 24 שעות והתוצאה:
7 הרוגים ??? משהו לא מסתדר.
בתמונות רואים מטוס f15 ואין כאלו על הספינה
זה רציני 60 מחבלים. החות'ים כארגון גדולים מחיזבאללה וחמאס גם יחד.ובקצב הזה …..
ולצערנו טראמפ לא עקבי. ובעוד כמה ימים עלול לאבד סבלנות ולהפסיק כשהוא מודיע על נצחון ענק אבל החוטים ימשיכו לסגור את הנתיב.
רק עשר תקיפות ?
זה עבודה בעינים , כמו שאיזנקוט וגנץ ״תקפו בעזה כתגובה למטחים שהיו פה .
בושה שעושים פוליטיקה ממלחמה
שיתחילו לדבר תמנית ואז באמת תיפול עליהם גהינום