במסגרת היוזמה האמריקאית: הושלמה הקמת מתחמי החלוקה המופעלים על-ידי ארגוני הסיוע הבינלאומיים באבטחת חברת האבטחה האזרחית האמריקאית ברצועת עזה.
גורם ישראלי אומר כי פתיחת חלוקת מרכזי חלוקת הסיוע ההומניטרי – תחילת סוף שלטון החמאס. זה קורה במקביל להכרעת היכולות הצבאיות של החמאס עם לחימה עצימה ורחבה שכוללת כיבוש, טיהור שטחים, והחזקתם.
למרות הניסיונות של חמאס למנוע מהאוכלוסייה להגיע למרכזים, הוא נוחל כישלון. ככל שהוא ינסה להמשיך לבלום את האוכלוסייה, הוא ייתקל יותר ויותר בהתנגדות המונית
במסגרת הפתיחה ההדרגתית של מרכזי החלוקה, החלו לפעול היום (ג׳), שני מרכזי חלוקה המופעלים במרחב ׳תל-סולטאן׳ וציר 'מורג' שברפיח לחלוקת חבילות מזון לאלפי משפחות ברצועה. תהליך הקמת מרכזי החלוקה התקיים בחודשים האחרונים, בהובלת הדרג המדיני מול הממשל האמריקאי ובליווי שיח רצוף ותיאום של צה"ל באמצעות פיקוד הדרום ומתפ"ש מול ארגוני הסיוע הבינלאומיים, הקרן ההומניטרית לעזה והחברה האזרחית האמריקאית. במסגרתו, הוקמו על-ידי החברה האמריקאית ארבעה מתחמים ברחבי הרצועה לצד היערכות מבצעית בשטח, בשיתוף עם ארגוני הסיוע והקהילה הבינלאומית.






















איפה החלוק'ס שלנו…
למה רק לערבים מגיע….
למה אצלינו רק בערב פסח….
במקום את האמריקאים שיקחו דוגמא מקופת העיר… 🙂 🙂
אולי זה גם פתרון לגיוס….. חחח
אתה גם יכול ללכת לשם